Hvordan kan du kjøpe Twitter-aksjer?

Børsnoteringen av Twitter har fått mye oppmerksomhet i media. Dette er ikke så rart når man tenker på at det er den nest største børsnoteringen av et teknologiorientert selskap etter Facebook. Enda mer interessant er det faktum at selskapet gikk med tap under børsnoteringen og likevel klarte å skaffe nesten to milliarder dollar. Men hvordan kan du faktisk tjene penger ved å handle Twitter-aksjen?

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Twitter aksjer?

Har du tillit til fremtiden til selskapet? I så fall kan det være smart å investere i Twitter ved å kjøpe aksjene.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Twitter aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Twitter aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Twitter-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Twitter akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Twitter? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Twitter har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Twitter:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Twitter.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Twitter for de siste 5 dagene:

Hvordan tjener Twitter penger?

Twitter tjener penger på annonseinntekter. Facebook har allerede bevist at dette kan være svært lønnsomt. For å forbli lønnsomt, må Twitter imidlertid beholde brukerne sine. Når brukere bytter til en annen plattform, kan det redusere lønnsomheten til Twitter betydelig.

Er det lurt å investere i Twitter?

Internett-selskaper som Facebook og Google har gjort det bra i årevis og med en investering i et tilsvarende selskap kan du oppnå høy avkastning. I 2019 klarte Twitter for første gang å gå med overskudd, noe som selvsagt er et positivt signal. Samtidig rapporterte selskapet en nedgang i antall brukere. Dette er en negativ trend: uten brukere kan ikke bedriften tjene penger.

Trusler mot Twitter

Personvern lovene som blir stadig strengere i Europa er også en risiko. Sosiale medier er i økende grad i søkelyset, også når det kommer til å spre falske nyheter. Twitter prøver å svare på dette ved å blokkere Tweets som inneholder falske utsagn.

Selv om antall brukere synker, lykkes Twitter med å tjene mer og mer på brukerne som faktisk bruker plattformen. Selskapet har også lagt ned prosjekter som Vine og gjort folk overflødige, noe som kan bidra til å redusere kostnadene innenfor Twitter. Alt dette kan bidra positivt til Twitters resultater og dermed til selskapets aksjekurs.

Konkurranse

Det er imidlertid viktig å følge nøye med på konkurrentene: Tidligere så man ofte et ny aktør som slukte en gammel. Dagens ungdom har ikke lenger noen formening om hva Myspace er, og Twitter kan lett ha en lignende sluttdestinasjon i framtiden. Det er derfor viktig å holde et øye med populariteten til nettverket: På denne måten kan du finne ut om en investering i Twitter fortsatt er interessant.

For øyeblikket klarer Twitter å konkurrere mot de andre gigantene. Mikroblogg nettverket er spesielt populært for å dele nyheter. Rundt store arrangementer som det amerikanske valget kan man se at nettverket brukes mye.

Buying Twitter shares

Trinn-for-trinn manual for kjøp av Twitter-aksjer

Når du går gjennom trinnene i denne korte guiden, kan du umiddelbart kjøpe dine første Twitter-aksjer.

Trinn 1:åpne først en konto hos en pålitelig nettmegler hvor du kan investere i amerikanske aksjer til lave gebyrer. På denne måten øker du sjansen for å oppnå positiv avkastning.

Steg 2: Gjør tilstrekkelige undersøkelser og finne ut om det er interessant å kjøpe Twitter-aksjer på dette tidspunktet. Noen ganger kan det være lurt å vente til prisen synker litt. Kursen på en aksje beveger seg sjelden i en rett linje og ved å gå aktivt inn kan du oppnå et gunstig resultat.

Trinn 3: Bestem med hvilket beløp du vil investere i Twitter. Hvis du er forberedt på å ta større risiko, kan du handle med en større sum penger. Er du redd for å tape penger på investeringen din i Twitter? Da kan det være lurt å satse kun et lite beløp. Uansett er det alltid lurt å spre pengene dine på ulike aksjer.

Trinn 4: Velg om du vil bruke en markedsordre eller en limitordre. Med en markedsordre kjøper du Twitter-aksjene til gjeldende kurs. Med en limitordre kan du angi en pris du kjøper aksjen til. Hvis du bruker en limitordre, kan du ikke kjøpe noen Twitter-aksjer i det hele tatt.

Trinn 5: Når investeringen har blitt åpnet, er det viktig å evaluere investeringene dine på riktig måte. Undersøk om det sosiale mediet fortsatt er populært. Ser det ut til at Twitter går nedover? I så fall ville det kanskje være bedre å selge Twitter-aksjene dine igjen.

Hva er Twitter?

Twitter har blitt et verdensomspennende fenomen; selv før aksjen ble utstedt, visste alle hva denne siden stod for. Med over 500 millioner brukere er Twitter enormt populært: På tjenesten deler vanlige folk og bedrifter korte meldinger som ikke inneholder mer enn 140 tegn.

Til tross for at det sosiale nettverket Twitter har eksistert lenge, er det ennå ikke kommet overskudd. Når vi husker dette, er det virkelig merkelig at børsnoteringen på aksjen ble satt til $26. Etter børsnoteringen steg aksjekursen ytterligere til over 40 dollar!

Eksempel: investering i Twitter

Hvis du kjøper Twitter-aksjen til en pris på 40 dollar og prisen stiger til 42 dollar samme dag, tjener du $2 per aksje kjøpt gjennom en megler som Freedom24. Hvis du bruker margin, kan dette beløpet til og med øke ytterligere!

Anta at du bruker ditt første innskudd til å åpne en short posisjon på Twitter 14. november, som da er verdt 45 dollar, når du går short tjener du penger når prisen går ned. Noen dager senere, allerede 18. november, har prisen sunket til 41 dollar, og du tar med en gang overskuddet.

For dette bruker du kun innskuddet på $100 med en innflytelse på 1:20, du kan da kjøpe aksjer for opptil $2000, som er omtrent 2640 dollar / 40 = 64 Twitter-aksjer. Med innskuddet på $100 ville du ha tjent 184 euro som er en avkastning på mer enn 180 % på ditt første innskudd.

Vær oppmerksom på at innflytelsen kan virke i to retninger: Hvis ting går galt, kan du umiddelbart miste hele investeringen.

investere i Twitter

Hva er fremtidsperspektivet for Twitter?

Hva tror du Twitter vil gjøre på lang sikt? Faktum er at det til syvende og sist bare vil være lønnsomme selskaper igjen; selskapet vil derfor absolutt måtte gå med overskudd hvis det skal forbli vellykket. De sammenlignbare selskapene LinkedIn og Facebook gjør det bra på børsen for tiden, så Twitter har absolutt potensiale.

Imidlertid betaler investoren 50 til 60 dollar per bruker; det er mye! Pengene fra børsnoteringen skal brukes til å finansiere flere datasentre og utviklere. Vil Twitter være verdens fremtidige Myspace, eller har Twitter virkelig så mye potensial? Hva tror du?

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar