Hvordan kan du kjøpe UPS-aksjer?

UPS er en velkjent amerikansk pakketjeneste. Når flere pakker sendes, kan det være interessant å kjøpe UPS-aksjer. I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du best kan investere i UPS, og du kan også se siste aksjekurs her.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i UPS aksjer?

En investering i UPS kan også være attraktiv på lang sikt. Når du kjøper UPS-aksjer, er det viktig å undersøke den økonomiske situasjonen til selskapet. Tror du omsetningen kan vokse i fremtiden? Da kan det være lurt å kjøpe UPS-aksjer.

UPS-aksjekursen er svært volatil og avhenger sterkt av markedsforholdene. For eksempel, under korona-pandemien så du at forbrukere bestille flere pakker. Dette førte til at UPS sin aksjekurs økte raskt. Innimellom kan UPS-aksjer falle i verdi igjen.

Ønsker du å kjøpe eller investere i UPS aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i UPS aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt UPS-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på UPS akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til UPS? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til UPS har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om UPS:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til UPS.

Analyse av UPS:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge UPS-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan UPS-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til UPS for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til UPS gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror UPS vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til UPS, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Er det lurt å investere i UPS?

UPS er et selskap som tjener på å levere mange pakker. De løpende kostnadene kan da fordeles på et større kvantum pakker. Når du vurderer en investering i UPS, er det derfor lurt å holde øye med utviklingen i etterspørselen etter leveranser.

Det er også trusler mot investeringer i UPS: UPS sin største konkurrent er FedEx. Begge selskapene har sin ekspertise: UPS leverer hovedsakelig til små bedrifter og forbrukere, mens FedEx utmerker seg i rask levering av sensitive dokumenter.

En annen risiko for UPS er veksten av Amazon; dette selskapet planlegger å frakte pakker rundt i verden med fly. Når volumet av e-handelsbedrifter synker fordi de legger opp logistikken sin, kan dette legge press på lønnsomheten til UPS-aksjer. Det er viktig å ta hensyn til dette når du vurderer en investering i UPS.

UPS kjøp av aksjer

Om UPS-selskapet

Selskapet United Parcels Service, som er best kjent som UPS, leverte mer enn 6 milliarder pakker i 2019. Utenfor USA leverer det globalt aktive selskapet pakker i 219 land. UPS er det eldste og største budfirmaet i verden.

Selskapet utvikler også relaterte logistikkaktiviteter. For eksempel tillater UPS Supply Chain Solutions outsourcing av alle typer logistikkprosesser. Logistikkprosesser som kan outsources inkluderer nettverksstyring, fysisk transport og optimalisering av hele forsyningskjeden. UPS har mer enn 500 fly og rundt 120 000 kjøretøy for transport. Selskapet har hovedkontor i Atlanta, Georgia.

Selskapets historie

Grunnleggeren av selskapet var 19 år gamle James Casey. Han grunnla «American Messenger Company» i Seattle 28. august 1907. Da selskapet flyttet til Oakland i 1919, ble navnet på selskapet endret til «United Parcels Service». Fra 1919 begynte selskapet også å bruke den typiske og patenterte brune fargen «Pullman Brown».

Tyskland var det første landet hvor UPS startet sin virksomhet i 1976. Selskapet utvidet senere til andre europeiske land. Selskapets europeiske hovedkvarter er i Brussel, Belgia.

Selskapet ble børsnotert

UPS, som var fullt eid av ledelsen frem til 1991, ble børsnotert i New York i 1991. Da ble 10 % av aksjene omsatt. Senere ble alle aksjene børsnotert. Antall aksjer omsatt på børsen er nå 100 %.

UPS lider ikke så mye av COVID-19

I mars 2020 stoppet koronaviruset nesten hele den amerikanske industrien. Likevel led UPS lite som et resultat. I første kvartal av inneværende regnskapsår falt overskuddet med bare 50 millioner dollar til 695 millioner dollar. Dette var et bedre resultat enn analytikerne hadde forventet.

I regnskapsårets tre første måneder økte salget med USD 880 millioner. Totalt salg var over 18 milliarder. Salgs veksten skyldtes helse datterselskapet Marken og økningen i innenlandsk pakke frakt. Pakke frakten økte på grunn av det økende antallet nettbestillinger fra amerikanske forbrukere. Tapet i salg i bedriftsmarkedet ble kompensert av det økende antallet bestillinger til private adresser. I USA blir omtrent 70 % av pakkene levert til private adresser.

Ønsker du å investere i UPS, er det lurt å analysere hvor mange som bestiller produkter via Internett. Når e-handelen fortsetter å vokse, kan UPS dra nytte av dette. Det kan da være attraktivt å investere i UPS ved å kjøpe aksjene.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

1 kommentar


  • Maddison2769

    Элвис Пресли, безусловно, один из наиболее влиятельных музыкантов в истории. Родившийся в 1935 году, он стал иконой рок-н-ролла благодаря своему харизматичному стилю и неповторимому голосу. Его лучшие песни, такие как «Can’t Help Falling in Love», «Suspicious Minds» и «Jailhouse Rock», стали классикой жанра и продолжают восхищать поклонников по всему миру. Пресли также известен своими выдающимися выступлениями и актёрским талантом, что сделало его легендой не только в музыке, но и в кинематографе. Его наследие остается живым и вдохновляет новые поколения артистов. Скачать музыку 2024 года и слушать онлайн бесплатно mp3.

    Svar

Legg inn en kommentar