Hvordan investere i Vertcoin?

Kryptovaluta er kommet for å bli. Den enestående veksten som markedet har opplevd, viser at mange investorer er interessert i de forskjellige mynttypene. En av myntene du kanskje ikke vet mye om er Vertcoin. Siden dette prosjektet er veldig lovende, er det nyttig å se nærmere på det. Ved å lese denne artikkelen vet du på kort tid om investering i Vertcoin er for deg eller ikke.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Vertcoin?

Vertcoin vil at utvining av krypto også skal være attraktivt for enkeltpersoner. Ved å eliminere dyre ASIC-prosessorer, kan alle ha nytte av mining av myntene. I tillegg kan transaksjoner gjennomføres raskere med Vertcoin sammenlignet med Bitcoin.

Du kan trade i Vertcoin på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Vertcoin ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Vertcoin.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Vertcoin
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Vertcoin for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Vertcoin på kontoen din!

Hva er Vertcoin? – prosjektets mål

Vertcoin ble først omsettelig i 2014. Prosjektet ble utviklet for å konkurrere med tidligere blokkjeder som Bitcoin. Det er en kryptovaluta som lar folk sende og motta mynter til hverandre, uten at en tredjepart trenger å verifisere transaksjoner. En viktig forskjell med Bitcoin er at Vertcoin bekrefter transaksjoner på bare 2,5 minutter mens Bitcoin enkelt tar rundt 10 minutter.

Vertcoin har også enda flere forskjeller sammenlignet med en valuta som Bitcoin. I motsetning til Bitcoin er det ikke lenger mulig å bruke ASIC-maskinvareenheter for mining. Dette lar folk bruke GPU-ene sine i stedet. Dette gir alle en sjanse til å delta i prosjektet. Normalt tjener folk med ASIC-enheter mest penger med mining av kryptovaluta. Vertcoin vil endre dette.

ASIC-beskyttelse – hvordan fungerer det?

Algoritmen er spesielt designet for å forhindre store selskaper i å bruke noen form for ASIC-maskinvare for å kontrollere blokkjeden. Dette betyr at de som utvinner valutaen kan konkurrere rettferdig, og transaksjoner blir nøyaktig validert av et distribuert nettverk. Dette er også den største fordelen med Vertcoin. Teamet har offentlig uttalt at algoritmen kan komme til å bli endret med en “hard fork” som gjør det mulig at ASIC kommer til å bli tillatt.

Den spesielle ett klikk mineren til Vertcoin

I tillegg til ASIC-motstanden, har Vertcoin en rekke andre fordeler i forhold til andre prosjekter. En av de viktigste fordelene er Vertcoin ett klikk mining. Denne applikasjonen lar praktisk talt alle delta i Vertcoin-miningt og generere Vertcoin for seg selv. Appen kan lastes ned direkte fra Vertcoins offisielle GitHub-side. Når den er installert, er alt du trenger å gjøre å oppgi lommebok adressen der belønningene dine for miningen kan overføres til. Vertcoin-adressen skal alltid starte med en V og inneholde mellom 26-36 alfanumeriske tegn. Resten av prosessen er enkel.

Alt du trenger å gjøre er å bli med i en gruvedrift og velge om du skal bruke en GPU eller CPU for miningen. Hvis du vil mine Vertcoin selv, bør du installere denne appen. MobileCash og Unitus er to mynter som kan slås sammen med Vertcoin. Denne funksjonen gjør at miningen kan utvinne mer enn en blokkjede om gangen. Faktisk bidrar hver hash som sender inn til den totale hash-prisen for begge valutaene.

Vertcoin investering

Pris på valutaen – er det smart å investere i Vertcoin?

Da VTC-mynten først kom på markedet i mai 2014, steg prisen kraftig. Prisen nådde $ 5. I løpet av de neste tre månedene gikk det imidlertid raskt helt ned til $ 0,091. De siste årene har prisen holdt seg ganske konstant og har faktisk ikke svingt så ekstremt mye. Med unntak av økningen i 2017, under bull markedet, steg prisen til $ 10.

Selv om hele kryptovaluta industrien opplever store prisbevegelser, ser det ut til at Vertcoin har opplevd en veldig høy grad av volatilitet. Dette gjør det til en vanskelig valuta å investere i. Det er imidlertid sant at den nåværende lave prisen betyr at du kan kjøpe mye Vertcoin til en relativt lav pris. Det er imidlertid ikke klart om prisen vil stige igjen, eller om den vil forbli slik i overskuelig fremtid.

Liker du å aktivt trade i prisøkninger og -nedganger? Da kan det være et interessant alternativ å investere i Vertcoin!

Lagring av Vertcoin i en dedikert lommebok

Investering i Vertcoin er en ting, lagring av mynter er en annen. I motsetning til hva mange tror er det ikke lurt å legge igjen Vertcoin-tokens på bytte kontoen din. Dette er mye mer risikabelt enn du kanskje tror. Dessverre kan utvekslinger hackes. Hvis dette skjer, er det stor sjanse for at du mister myntene din for alltid, fordi byttet ikke alltid refunderer dem.

For å sikre at Vertcoin-myntene dine er minst trygge, er det nyttig å velge en god lommebok. En maskinvare lommebok som en Ledger er det sikreste alternativet å velge. Selv om disse lommebøkene er dyre, gir de optimal beskyttelse. Hvis du ikke har budsjett for dette, kan du alltid velge en programvare lommebok. Dette er en spesiell lommebok som du enkelt kan installere på datamaskinen din. Her blir myntene dine lagret offline.

Konklusjon – Er det lurt å investere i Vertcoin eller ikke?

Hvis du ser en fremtid i utvinning av kryptovaluta, er Vertcoin definitivt et prosjekt du kan vurdere. På grunn av den spesielle ASIC-beskyttelsen er det en unik valuta i motsetning til for eksempel Bitcoin. Spørsmålet er om mining fortsatt vil være nødvendig i fremtiden, eller om det vil komme nye prosjekter som vil gjøre dette foreldet. Så om du bør investere Vertcoin, avhenger egentlig helt av hva du ser for deg for det fremtidige kryptomarkedet.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar