Hvordan kan du kjøpe Virgin Galactic-aksjer?

Etter at Richard Branson utforsket himmelen med Virgin Airways, trodde han det var på tide å gå inn i verdensrommet. Med Virgin Galactic kan folk med mye penger å brenne ($250 000 for en tur) fly rundt i verdensrommet i halvannen time. Billettene blir lett utsolgt, og en investering i dette nye, interessante forretningskonseptet kan sikkert gå bra. Men hvordan kan du kjøpe billige Virgin Galactic-aksjer?

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Virgin Galactic aksjer?

En investering i et selskap som er aktiv innen kommersiell romfart kan være fascinerende. Den totale verdien av markedet forventes å være over 800 milliarder dollar om noen tiår: På dette tidspunktet er markedet virkelig i en tidlig fase. Det er en spekulativ investering som vil tillate deg å tjene store penger i det lange løp.

Det er viktig å holde seg oppdatert: Virgin Galactic er ikke alene i romkappløpet. Elon Musks SpaceX og Jezz Bezos’ Blue Origin fokuserer også på å tilby kommersielle flyvninger i verdensrommet. Derfor bør du lure på om den nåværende prisen passer dagens perspektiv for selskapet: Virgin Galactic er langt fra å tjene penger.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Virgin Galactic aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Virgin Galactic aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Virgin-Galactic-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Virgin Galactic akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Virgin Galactic? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Virgin Galactic har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Virgin Galactic:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Virgin Galactic.

Analyse av Virgin Galactic:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Virgin Galactic-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Virgin Galactic-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Virgin Galactic for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Virgin Galactic gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Virgin Galactic vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Virgin Galactic, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Om Virgin Galactic, selskapet

Virgin Galactic utvikler kommersielle romfartøy som vil tillate romturister å foreta en suborbital romflukt. For å gjøre det mulig har Spaceship Company, et selskap eid av Virgin Galactic, utviklet det suborbitale romflyet SpaceShipTwo.

Virgin Galactic planlegger å bruke fem av disse romflyene, som først ble avduket for publikum i desember 2019, for å foreta suborbitale flyvninger med passasjerer, med en billettpris på $250 000.

Kjøp Virgin Galactic aksjer

Historien til selskapet

Romselskapet Virgin Galactic ble grunnlagt i 2004 av Richard Branson, en britisk gründer som tidligere hadde grunnlagt flyselskapet Virgin Atlantic. Testflyvninger ble gjort med romslige fly. I 2004 foretok SpaceShipOne sin første vellykkede testflyging og i 2010 gjorde SpaceShipTwo sin første vellykkede testflyging.

I 2010 gjorde prototypen til romfartøyet VVS Enterprise også en vellykket første testflyging. I 2014 krasjet det første SpaceShipTwo og drepte piloten. Ifølge Virgin Galactic kompromitterte ikke ulykken programmet.

I 2018 fant den første testflygingen og luft-drop-landingen av den fornyede SpaceShipTwo og WhitekNightTwo-riggen sted. Under noen rakettmotortestflyvninger i 2018 og 2019 ble høyden på 50 miles overskredet flere ganger, en høyde som Virgin anser som grensen for plass. Virgin Atlantic planlegger å starte sine romflyvninger i 2021. På den første flyvningen vil Richard Branson og hans familie være de første passasjerene.

Virgin Galactic blir offentlig

Virgin Galactic ble tildelt en børsnotering på The New York Stock Exchange 28. oktober 2019. Ved lanseringen av dette børsfondet så flere analytikere potensial. Prisen steg i april 2019 til makshøyden på mer enn 40 dollar. Etterpå har aksjekursen falt ganske kraftig. Nesten et år etter introduksjonen av aksjen er aksjen fortsatt verdt nesten $6 mer enn åpningskursen på $12,90 28. oktober 2019.

Mange vil ut i verdensrommet

I slutten av mars 2020 kunngjorde romselskapet Virgin Galactic at nesten 8000 mennesker hadde uttrykt interesse for en flytur til verdensrommet. Alle interesserte parter må gjøre et innskudd på $1000. Billetten til romfarten koster 250 000 dollar. I løpet av denne flyturen på rundt nitti minutter opplever passasjerene følelsen av vektløshet i noen minutter.

Når nok folk foretar en forskuddsbetaling, får selskapet umiddelbart tilstrekkelig likviditet. Dette er også et godt tegn og kan vise at Virgin Galactic kan være en lønnsom virksomhet i fremtiden. Det kan derfor absolutt være interessant å kjøpe noen få Virgin Galactic-aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

31 kommentarer

Legg inn en kommentar