Hvordan kan du kjøpe Whiting Petroleum-aksjer?

Ønsker du å investere i Whiting Petroleum? I denne artikkelen kan du lese hvordan du kjøper Whiting Petroleum-aksjer . Du kan også se den faktiske aksjekursen til Whiting Petroleum her.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Whiting-Petroleum aksjer?

Oljeaksjer kan være svært volatile. Selskapet Whiting Petroleum er intet unntak. Selskapet er på randen av konkurs og inntekten per aksje er derfor ekstremt lav.Har du tillit til utviklingen i oljemarkedet? I så fall kan det være interessant å investere i en oljeaksje som Whiting Petroleum.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Whiting-Petroleum aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Whiting-Petroleum aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
Plus500-trade-stocksSpekuler med CFD-er i økende og fallende priser på Whiting-Petroleum aksjer!
82% av detaljhandelens CFD-kontoer taper penger.
AvatradeHandle aktivt Whiting-Petroleum aksjer til lav pris med en gratis demo!
DegiroDra nytte av lave avgifter når du kjøper Whiting-Petroleum aksjer, det er en innovativ plattform med høy sikkerhet!

Hva er aksjekursen på Whiting-Petroleum akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Whiting-Petroleum? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Whiting-Petroleum har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Whiting-Petroleum:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Whiting-Petroleum.

Analyse av Whiting-Petroleum:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Whiting-Petroleum-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Whiting-Petroleum-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Whiting-Petroleum for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Whiting-Petroleum gjøre i 2023?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Whiting-Petroleum vil gjøre i 2023 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Whiting-Petroleum, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Om selskapet Whiting Petroleum

Whiting Petroleum er et selskap som spesialiserer seg på leting etter hydrokarboner. Selskapet har hovedkontor i Denver, Colorado. Whiting Petroleum har lenge vært et av USAs største oljebaserte aktiva selskaper. Den kontrollerer en av de største areal posisjonene i Williston-bassenget i North Dakota og Montana.

Selskapet er kjent for å ha ikke mindre enn 476 332 hektar oljeproduksjon i denne regionen. Dette gir de eierskap på en imponerende produksjon.

Uavhengig lete- og produksjonsselskap

Whiting Petroleum er ikke bare et uavhengig lete selskap, men også et produksjonsselskap med en base som fokuserer helt på olje. Den amerikanske delstaten North Dakota er kjent som et oljerikt sted. Det kan faktisk sies at dette er et av de viktigste oljeproduksjon miljøene i verden. Det er her Whiting Petroleum kan profilere seg som en av de viktigste oljeprodusentene. Den har også en betydelig andel av oljeproduksjonen i den amerikanske delstaten Colorado.

Whiting Petroleum Corporation

Historien til Whiting Petroleum

Whiting Petroleum ble grunnlagt i 1980. Selskapet ble grunnlagt av Kenneth R. Whiting og Bert Ladd. Selskapet forble i hendene på de to gründerne frem til 1992. Da fikk gründerne et tilbud på rundt 27,5 millioner amerikanske dollar fra Alliant Energy. Mer enn 11 år senere skulle Whiting Petroleum gjøres om til et offentlig selskap. Dette ble gjort gjennom en børsnotering som innbrakte over 400 millioner amerikanske dollar.

Etter å ha gått på børs med Whiting Petroleum, var fokus hovedsakelig på oppkjøp av nye eiendeler. Et av de viktigste kjøpene i dette området fant sted i 2005, da North Ward Estes-området ble kjøpt for en verdi av 459 millioner dollar. Omtrent elleve år senere skulle eiendommen selges tilbake for en pris på 300 millioner dollar. I august 2013 ble North Ward Estes også eier av en rekke eiendeler i Williston-bassenget. Denne investeringen innebar et beløp på cirka 260 millioner dollar.

I årene som fulgte valgte Williston Basin hovedsakelig å avhende mange av sine eiendeler og fokusere på mer spesifikke områder. Dette førte til salg av visse eiendeler i North Dakota i januar 2017 for et beløp på 375 millioner dollar. Senere samme år, i august, ville eiendeler i Fort Berthold Indian Reservation i North Dakota også bli solgt. For dette fikk Whiting Petroleum en anskaffelsespris på cirka 500 millioner dollar.

Er det lurt å investere i Whiting Petroleum?

Oljerelaterte aksjer er like populære som alltid. Til tross for den relativt korte historien selskapet har (det ble først stiftet i år 1980), er det riktig at Whiting Petroleum har klart å oppnå en viss grad av pålitelighet gjennom årene. Dens posisjon som et av de største og viktigste oljeselskapene i USA har selvsagt vekket interesse hos mange potensielle (internasjonale) investorer gjennom årene.

At dette selskapets andel er helt avhengig av oljeproduksjon og leting etter olje innebærer selvsagt også en viss risiko. Utviklingen i Whiting Petroleum-aksjen er derfor svært avhengig av dagens oljepris. Spesielt for folk som diversifiserer porteføljen sin, er det viktig å ta hensyn til dette.

Før du investerer i Whiting Petroleum, er det derfor lurt å sjekke utviklingen i oljeprisen nøye. Tror du det vil stige i fremtiden? Da kan du absolutt vurdere å investere i Whiting Petroleum.

Det er også viktig å nevne at det ikke går bra for Whiting Petroleum: Selskapet har falt enormt i verdi og aksjekursen kan falle til EUR 0 i fremtiden. Ved å investere aktivt og smart kan du fortsatt oppnå gode resultater med Whiting Petroleum-aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar