Hvordan kan du kjøpe Dell-aksjer?

Det amerikanske selskapet Dell ble grunnlagt 1. mai 1984. Selskapet utvikler og selger bærbare datamaskiner, smarttelefoner og utstyr relatert til datamaskiner. Selskapet ble grunnlagt av Michael Dell og er et av de største teknologiselskapene i verden. Selskapets hovedkvarter ligger i Round Rock, Texas. Ønsker du å investere i Dell? I denne artikkelen diskuterer vi de beste metodene du kan bruke til å kjøpe Dell-aksjer!

Hvordan kjøpe Dell-aksjer?

Har du tillit til datamaskinprodusenten Dell? Da kan det være smart å investere i Dell ved å kjøpe aksjene. Før du investerer i Dell, er det viktig å analysere konkurrentene. Tidligere klarte ikke Dell å holde tritt med konkurrenten en stund. Dette kan skje igjen. Undersøk om selskapets nye produkter fortsatt er populære.

Ønsker du å kjøpe Dell-aksjer? Du kan trade direkte i Dell-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Dell-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er Dells aksjekurs?

Er du nysgjerrig på hvordan aksjene til Dell har utviklet seg? Diagrammet nedenfor viser utviklingen i CFD kursen på Dell -aksjer. Ved å bruke knappene nedenfor kan du ta posisjon i denne velkjente amerikanske aksjen.

Selskapsinformasjon om Dell

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Dell.

Analyse av Dell-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Dell-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Dell har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Dell de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Dell de siste 5 dagene:

Hvordan vil Dell prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Dell vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Dell, og det kan hende det ikke blir realitet.

Den første PC-en

Da selskapet ble grunnlagt i 1984, ble selskapet kalt PC’s Limited. Michael Dell bygde deretter de første bærbare datamaskinene på rommet sitt. I en alder av nitten bestemte han seg for å forlate universitetet for å fokusere helt på selskapet PC’s Limited.

I 1985 dukket turbo PC-en ut på markedet. Denne første egendesignede PC-en, som kostet $ 795, og ble bare produsert etter bestilling. Denne PC-en var en suksess: selskapet tjente hele 73 millioner dollar i sitt første leveår.

kjøp dell-aksjer

PC’s Limited blir Dell

I 1988 ble selskapets navn endret til Dell Computer Corporation. Dell bestemte seg for å jobbe nå også internasjonalt. Åtte år etter at selskapet ble grunnlagt, ble selskapets suksess belønnet med en plass på Fortune 500s liste over de mest suksessrike selskapene i verden. Som 27 -åring var Michael Dell den yngste selskap direktøren med en plass på Fortune 500-listen.

Dell blir den største datamaskinprodusenten

Dell forlot intensjonen i 1993 om å levere datamaskinene til store utsalgssteder, som f.eks Walmart. Som før var datamaskinene bare tilgjengelige for bestilling. Fra 1996 og fremover kunne kundene bestille datamaskinene via Dells eget nettsted.

Etter oppkjøpet av ConvergeNet Technologies i 1999 ble selskapet den største PC-produsenten i verden. Etter sammenslåingen av Compaq med Hewlett-Packard måtte selskapet midlertidig gi avkall på førsteplassen. Imidlertid steg Dell raskt til førsteplassen igjen. På slutten av 1990 -tallet var Dell kjent som leverandøren av de mest pålitelige datamaskinene med god service.

Navneendring og produksjon av annen elektronikk.

I 2002 bestemte Dell seg for å begynne å produsere annen elektronikk i tillegg til PC -er. I 1983 ble selskapets navn endret til Dell Inc. Dette selskapet produserte også bærbare datamaskiner, skrivere og fjernsyn.

Dells nedtur

I 2006 var Dells omsetning mye lavere enn i 2005. Årsaken til dette var det mettede datamarkedet. Dell fokuserte heller ikke tilstrekkelig på biprodukter. Dessuten, i motsetning til konkurrentene Hewlett-Packard, tilbydde Dell kvalitetsmaskiner til en lav pris. Men Dell sine datamaskiner var ikke til salgs i varehus, mens mange forbrukere var opptatt av å se en datamaskin eller bærbar PC før de bestemte seg for å kjøpe.

Selskapets vekst forverret kvaliteten på kundeservicen. Kunder som var misfornøyd med tjenesten dannet et nettsamfunn. Dette var ikke uten konsekvenser: i 2006 mistet Dell førsteplass som den største datamaskinprodusenten i verden til Hewlett-Packard.

Dell følger en ny strategi

I 2007 kunngjorde Dell en ny strategi. Dell begynte å tilby flere produkter, og kundeservicen ble forbedret. Siden 2008 har Dell anskaffet spesialisert programvare, systemadministrasjon og teknologi. Som et resultat begynte selskapet å gjøre det bedre. Dell Inc. nådde 44-plassen på Fortune-500-listen. For tiden er Dell den tredje største datamaskinprodusenten i verden, etter Hewlett-Packard og Lenovo.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar