eToro-pålitelighet: Er eToro svindel?

eToro er en nettmegler der du kan prøve mange tjenester. På grunn av dette lurer mange på om eToro er svindel. I denne artikkelen undersøker vi om det er trygt å bruke eToro. På den måten kan du selv bestemme om du synes selskapet er legitimt.

Våre funn: er eToro svindel?

Vi undersøkte eToro grundig og konkluderte med at eToro ikke er svindel. Noen ganger får eToro et negativt image fordi investorer begynner å handle uten å ha tilstrekkelig kunnskap. Investering er en risikabel aktivitet som du kan tape mye penger på. Men hvis du tar de riktige avgjørelsene, kan du oppnå gode resultater med eToro.

Uansett er det ikke lurt å investere store penger direkte med eToro. Det er klokere å øve med demoen først. På den måten vil du oppdage hvordan programvaren fungerer, og du kan sette inn penger så snart du er klar for det. Vil du prøve eToro (demo) gratis? Bruk knappen nedenfor for å åpne en gratis demo hos denne megleren:

51 % av investorene taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.51 % av investorene taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Er eToro regulert?

Pålitelige meglere reguleres normalt av en offisiell institusjon. Finans regulatorer sikrer at finansinstitusjoner overholder reglene. eToro er under tilsyn av FCA, CySEC og ASIC. Vi har kontrollert registreringene, og eToro er faktisk registrert hos disse organene. Dette betyr at selskapet må overholde strenge regler og ikke kan bli stikke av med pengene dine.

Omfattende testing

Vi testet plattformen selv grundig. eToro virker 100% legitimt. Vi har satt inn penger hos eToro, åpnet noen få posisjoner og fått pengene utbetalt igjen. Alt dette gikk greit. I delen for sosial handel så vi også nok, andre fornøyde investorer. Så vi kan si med trygghet at eToro er absolutt ikke er svindel. Vil du vite hva vi oppdaget da vi prøvde eToros plattform? I vår omfattende eToro-anmeldelse kan du lese alt du trenger å vite:

Hvorfor sier folk at eToro er svindel?

eToro ser ut til å være helt trygt og pålitelig. Noen mennesker hevder likevel at eToro er svindel. Hvordan er dette mulig? Noen mennesker skjønner ikke at du kan tape penger ved å investere. Når du begynner å investere med eToro, står det tydelig overalt at du kan tape penger. Plattformen tilbyr også forskjellige alternativer som du kan håndtere risikoene dine med. Med et Stop loss, for eksempel, kan du forhindre at tapene øker for mye. Du kan også ta ut penger fra kontoen din når som helst.

Noen mennesker ignorerer imidlertid advarslene og begynner å spille på eToro. I stedet for først å lære å investere, setter de umiddelbart inn penger og åpner tilfeldige posisjoner. Dette vil helt sikkert føre til et stort investerings tap på sikt. Noen av disse tapende investorene klandrer deretter megleren.

Vil du ta ansvar for dine handels resultater? Lær deretter med en gang hvordan du investerer bedre på eToro med vår omfattende manual:

eToro risiko advarsel

Vær oppmerksom på at CFD er komplekse instrumenter og har man stor risiko for å tape penger raskt på grunn av innflytelse. 76% av privat investor taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

eToro er en investeringsplattform med flere eiendeler. Verdien av investeringene dine kan gå opp eller ned.

Leveraged og spekulativt produkt. Ikke egnet for alle investorer. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine. Kapitalen er i fare.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Presentert handelshistorikk er mindre enn 5 hele år og er kanskje ikke tilstrekkelig som grunnlag for investeringsbeslutninger.

Copy Trading utgjør ikke investeringsråd. Verdien av investeringene dine kan gå opp eller ned. Kapitalen din er i fare.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

8 kommentarer


 • Extended Opportunity

  He Got 256,354 Free Views With AI…

  Can you believe it?

  People spend thousands of dollars to get that kind of result…

  My friend Kundan just did it for free…

  He only used his new app… AI ScreenSnap…

  It’s the world’s first AI app that can generate videos with the power of Video-Exclusive AI Engine…

  That can edit, record, and generate videos with just a few clicks… with zero experience…

  Click here now and watch AI ScreenSnap in action https://ext-opp.com/AIScreenSnap

  Svar

 • Extended Opportunity

  [Hot] AI Turns Any Photo, URL or Keyword into “Talking Head” Videos – https://ext-opp.com/AiTalkie

  Svar

 • Extended Opportunity

  BIG NEWS: there’s a brand new software being launched today that legally tricks AI chatbots into recommending YOUR website.

  Go check it out here ==>> https://ext-opp.com/ProfitSGE

  That’s right: Just imagine…there’s 1.5 billion people using AI chatbots every day.
  What if every time someone…

  -> Searched for “best laptops for my needs”… the AI would show them your website?
  -> Asked ChatGPT for “best doctors in my city”… it would send them to your local client’s business?
  -> Begged Google Gemini for “FAST weight loss”… you guessed it, Gemini would FORCE them to visit your site, display your affiliate offer and fill your pockets full of sales!

  This is a TRAFFIC & SEO revolution unlike anything that’s ever come before.

  This is YOUR chance to legally “hijack” traffic from 1.5 billion AI chatbots users and funnel it straight to any offer, site, product – for yourself or your clients!

  Get your copy here ==>> https://ext-opp.com/ProfitSGE

  Svar

 • Extended Opportunity

  A.I Create & Sell Unlimited Audiobooks to 2.3 Million Users – https://ext-opp.com/ECCO

  Svar

 • Extended Opportunity

  A.I Create & Sell Unlimited Audiobooks to 2.3 Million Users – https://ext-opp.com/ECCO

  Svar

 • Extended Opportunity

  Create Stunning Ebooks In 60 Seconds – https://ext-opp.com/AIEbookPal

  Svar

 • Extended Opportunity

  Elevate Learning Adventures with The Story Shack!

  A library of 200+ high-quality books tailored to the school curriculum.
  StoryShack’s Build a Book bundle features word searches, quizzes, creative coloring pages, high-quality images, and top SEO keywords.
  StoryShack’s StoryCraft Pro bundle includes the «Melody Minds Library» with 350+ music tracks and «AnimateMasters Pro,» offering 30+ categories of animations.
  And as if that’s not enough, here are the MEGA BONUSES:

  ✔ 100+ Mega Mazes Pack
  ✔ 100+ Sudoku Elements Pack
  ✔ 100+ Comic Book Template Pack
  ✔ 100+ Handwriting Practice Template Pack
  ✔ 100+ Kids Story Book Templates
  ✔ Canva Book Templates
  ✔ Additional beautiful content like journal prompts
  ✔ INCLUDED: The Ultimate Workbook

  Click https://ext-opp.com/StoryShack to explore The Story Shack e-Learning Collection and seize the opportunity for multiplied income!

  Svar

 • Extended Opportunity

  Millions of Free Traffic with AI Tools – https://ext-opp.com/AIVault

  Svar

Legg inn en kommentar