eToro-pålitelighet: Er eToro svindel?

eToro er en nettmegler der du kan prøve mange tjenester gratis. På grunn av dette lurer mange på om eToro er svindel. I denne artikkelen undersøker vi om det er trygt å bruke eToro. På den måten kan du selv bestemme om du synes selskapet er legitimt.

Våre funn: er eToro svindel?

Vi undersøkte eToro grundig og konkluderte med at eToro ikke er svindel. Noen ganger får eToro et negativt image fordi investorer begynner å handle uten å ha tilstrekkelig kunnskap. Investering er en risikabel aktivitet som du kan tape mye penger på. Men hvis du tar de riktige avgjørelsene, kan du oppnå gode resultater med eToro.

Uansett er det ikke lurt å investere store penger direkte med eToro. Det er klokere å øve med demoen først. På den måten vil du oppdage hvordan programvaren fungerer, og du kan sette inn penger så snart du er klar for det. Vil du prøve eToro gratis? Bruk knappen nedenfor for å åpne en gratis demo hos denne megleren:

Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/

Er eToro regulert?

Pålitelige meglere reguleres normalt av en offisiell institusjon. Finans regulatorer sikrer at finansinstitusjoner overholder reglene. eToro er under tilsyn av FCA, CySEC og ASIC. Vi har kontrollert registreringene, og eToro er faktisk registrert hos disse organene. Dette betyr at selskapet må overholde strenge regler og ikke kan bli stikke av med pengene dine.

eToro er trygt

Dataene dine er sikkert lagret på eToro under SSL-kryptering. Pengene du setter inn lagres i sikre bankkontoer. Å sette inn penger hos eToro er derfor trygt. Dessuten kjemper eToro aktivt mot parter som vasker penger eller bruker plattformen for kriminell virksomhet.

etoro-betaling

Omfattende testing

Vi testet plattformen selv grundig. eToro virker 100% legitimt. Vi har satt inn penger hos eToro, åpnet noen få posisjoner og fått pengene utbetalt igjen. Alt dette gikk greit. I delen for sosial handel så vi også nok, andre fornøyde investorer. Så vi kan si med trygghet at eToro er absolutt ikke er svindel. Vil du vite hva vi oppdaget da vi prøvde eToros plattform? I vår omfattende eToro-anmeldelse kan du lese alt du trenger å vite:

Hvorfor sier folk at eToro er svindel?

eToro ser ut til å være helt trygt og pålitelig. Noen mennesker hevder likevel at eToro er svindel. Hvordan er dette mulig? Noen mennesker skjønner ikke at du kan tape penger ved å investere. Når du begynner å investere med eToro, står det tydelig overalt at du kan tape penger. Plattformen tilbyr også forskjellige alternativer som du kan håndtere risikoene dine med. Med et Stop loss, for eksempel, kan du forhindre at tapene øker for mye. Du kan også ta ut penger fra kontoen din når som helst.

Noen mennesker ignorerer imidlertid advarslene og begynner å spille på eToro. I stedet for først å lære å investere, setter de umiddelbart inn penger og åpner tilfeldige posisjoner. Dette vil helt sikkert føre til et stort investerings tap på sikt. Noen av disse tapende investorene klandrer deretter megleren.

Vil du ta ansvar for dine handels resultater? Lær deretter med en gang hvordan du investerer bedre på eToro med vår omfattende manual:

eToro risiko advarsel

eToro er en plattform med flere eiendeler som tilbyr både investering i aksjer og kryptovaluta, samt handel med CFD-er.

Vær oppmerksom på at CFD er komplekse instrumenter og har man stor risiko for å tape penger raskt på grunn av innflytelse. 67% av privat investor taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Krypto er volatile investeringer som kan svinge mye på veldig kort tid og derfor ikke er passende for alle investorer. Annet enn via CFD er handel med krypto -eiendeler uregulert og er derfor ikke overvåket av noen EU-regelverk.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar