Hvordan kan du investere i ICON?

Som et resultat av den økende interessen for krypto har Bitcoin ofte vært i nyhetene. Men det er mange andre krypto- og blokkjede-utvikling som er interessante. For eksempel er ICON en ny skapende blokkjede-teknologi som nylig har dukket opp. ICON (ICX) er kryptovalutaen til ICON Project. De tilstreber et desentralisert blokkjede-system som utfører transaksjoner uten en mellommann. Alle kan bygge sitt eget blokkjede-prosjekt på plattformen og utføre transaksjoner direkte. På denne måten utvikles et nytt økonomisk økosystem.

Denne artikkelen ser nærmere på ICON, ICX og ICON Project. Vi vil se på utviklingen, funksjonene og fordelene og ulempene. Vi vil også se på den beste måten å kjøpe ICON-kryptovalutaen på. På slutten av denne artikkelen trekker vi en konklusjon om bør investere i ICON (ICX) eller ikke.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade ICON?

Kryptovaluta ICON tar sikte på å koble sammen alle blokker. På denne måten kan systemene til sykehus og banker for eksempel samarbeide. Dataene deles automatisk mellom partene uten behov for en mellommann og er 100% sikre. Dette gir absolutt ICON potensiale: det kan derfor være interessant å kjøpe ICON.

Du kan trade i ICON på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle ICON ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av ICON.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg ICON
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe ICON for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes ICON på kontoen din!

Hva er ICON?

ICON (ICX) er en kryptovaluta som er en del av ICON-prosjektet. ICON-prosjektet er en desentralisert blokkjede som uavhengige blokkjeder kan bygges på. Transaksjoner kan utføres direkte via disse blokkjedene. Dette gjør det mulig for penger eller data å bli utvekslet mellom avsender og mottaker. Dette skjer uten at en bank eller myndighet står mellom denne transaksjonen som tredjepart.

ICON Project tilbyr mange fordeler i forhold til dagens banksystem. For eksempel er det en lavere avgift for transaksjoner. Denne avgiften brukes utelukkende for å gjøre systemet selvforsynt. Videre tilbyr det desentraliserte systemet muligheten for å gjøre blokkjeden skalerbar. Dette gjør at mange mennesker kan bruke denne teknologien og reduserer kostnaden per transaksjon ytterligere.

investere i ICON

Hvordan ble ICON til?

Med økningen av blokkjede-systemer og den økende verdien av bitcoin, økte etterspørselen etter desentraliserte blokkjede-teknologier. Ønsket var å utvikle en teknologi som gir pålitelighet og sikkerhet, men som samtidig er skalerbar og kan brukes i større skala.

Ta for eksempel et sykehus, en av de mulige applikasjonene til ICON. I dette tilfellet kan være at et sykehus bygger sin blokkjede med data i ICON-prosjektet. Alle pasientdata kan lagres trygt på den. Hvis en fysioterapeut trenger tilgang til en bestemt pasient sin data, kan dette gjøres ved å innhente informasjon direkte fra sykehuset via fysio-blokkjeden (også bygget på ICON Project). Dette gjør hele prosessen mye raskere og enklere. Sykehuset bruker mindre tid på å finne og sende data, og fysio kan starte den nødvendige behandlingen tidligere.

Hva er målene med ICON?

Funksjonene til ICON fokuserer på utveksling av transaksjoner eller data i en sikker desentralisert blokkjede. Disse transaksjonene kan byttes av alle som har bygget sin blokkjede på ICON Project. Det spiller ingen rolle om det er en betaling eller data i form av et bilde, en video eller et dokument. Denne transaksjonen av data eller betalinger utføres innen de to enhetene på blokkjeden. Derfor er det ingen myndigheter, banker eller andre finansinstitusjoner som godkjenner eller avviser transaksjonen din.

Dette øker personvernet til transaksjoner og garanterer samtidig sikkerhet. Videre er muligheten for å bygge enheter på blokkjeden en viktig funksjon av ICON og ICON Project. På denne måten er det mulig å bygge et system i målestokk. Med andre ord et nytt økosystem av enheter som kan kommunisere med hverandre. Disse nye funksjonene gjør det interessant å investere i kryptovalutaen ICON.

Hva er fordelene med ICON?

  • Brukbarhet : ICON-prosjektets blokkjede-system blir allerede brukt mye av banker, sykehus og universiteter over hele verden. Ved å koble seg til ICON-prosjektet, sørger de for at de kan kommunisere data og transaksjoner med hverandre uten samspill mellom en utenforstående.
  • Skalerbarhet : Ved å bygge videre på ICON-prosjektet kan flere nyte fordelene med blokkjede-systemet når det gjelder å kommunisere data. Dette er en viktig forskjell fra Bitcoin-økosystemet som ikke er skalerbart.
  • Sikkerhet : På grunn av det er et desentralisert bokkjede-system kan det ikke skje noe galt med transaksjonene. Det er en gjennomsiktig logg der avsender og mottaker kan se egenskapene til transaksjonene som er gjort. Dermed holder loggen faktisk oversikt over hva som skjer i systemet.

Hva er ulempene med ICON?

  • Ingen forbrukerbeskyttelse : normalt er forbrukerne beskyttet i transaksjoner gjennom finansinstitusjoner. Anta at du kjøper en TV på nettet og betaler med Visa eller Mastercard. Du kan da henvende deg til dem hvis noe går galt med levering av denne varen. Denne beskyttelsen garanterer forbrukerne at de ikke blir ett offer for økonomisk svindel.
  • Personvern : siden det ikke er noen mellomledd, kan du ikke stole på optimalt personvern. Men dette tiltrekker seg også kriminell aktivitet. For eksempel har det blitt funnet at 44% av transaksjoner utført ved hjelp av blokkjede-teknologier er knyttet til kriminell aktivitet. Dette gir også blokkjede-systemer noe dårlig omdømme og fordelene med desentralisert gjennomføring av transaksjoner blir noe svekket. Det er heller ingen myndigheter eller kjente regulatorer i markedet.

Kjøp ICON

Å kjøpe ICON er enkelt gjennom de fleste kryptomeglerne. I januar 2021 sto ICON-tokens (eller ICX som er oppført som ticker) på $ 0,73. Dette setter den nåværende verdsettelsen av ICX til $ 431 millioner, som er langt under toppen av januar 2018 da en ICX-tokenen gikk for € 9,21. Denne kryptovalutaen kan holdes i en nettbasert lommebok men også programvare eller maskinvare lommebøker kan oppbevare denne mynten.Den siste er den tryggeste måten å holde krypto på.

Hva bør du være oppmerksom på når du investerer i ICON?

Når du investerer i ICON, bør du være oppmerksom på volatiliteten. Gitt navnet som krypto har mottatt, strømmer flere og flere daytradere til disse markedene.Disse utnytter den høye volatiliteten slik at de raskt kan oppnå høy avkastning. De gjør dette uten ytterligere interesse for den underliggende teknologien til ICON. Du kan forvente å se dette reflektert i ICX-prisen, kryptomynten bak ICON og ICON Project. Av denne grunn er det vanlig å se store svingninger i prisen på denne kryptovalutaen.

Å investere eller ikke investere i ICON?

Hvorvidt du skal investere i ICON, avhenger av hvordan du ser fremtiden til ICON og om du tror ICON har merverdi. Er dette den nye måten å gjennomføre økonomiske eller data transaksjoner i fremtiden? I så fall er ICON-mynten en veldig interessant investering. De siste årene har systemet vist at det også kan brukes i dagens samfunn. Dette lover derfor et godt for icon at det viser et stort potensial for den nærmeste fremtiden. Om du ønsker å invistere i ICON så anbefaler vi at du gjør din egen forskning på ICON, ICON Project og ICX-mynt før du blir involvert. Som nevnt tidligere er kryptovaluta ofte assosiert med høy volatilitet.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar