Hvordan kan du kjøpe Kellogg Company-aksjer?

Kellogg Company var opprinnelig kjent for sine frokostblandinger. I dag er selskapet mye mer enn det og konkurrerer for eksempel også i markedet for kjøtterstatninger. Vurderer du en investering i Kellogg Company? I så fall er det lurt å først lese mer om kjøp og salg av Kellogg Company-aksjer her.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Kellogg Company aksjer?

Ønsker du å kjøpe eller investere i Kellogg Company aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Kellogg Company aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Kellogg-Company-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Kellogg Company akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Kellogg Company? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Kellogg Company har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Kellogg Company:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Kellogg Company.

Analyse av Kellogg Company:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Kellogg Company-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Kellogg Company-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Kellogg Company for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Kellogg Company gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Kellogg Company vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Kellogg Company, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Er det lurt å investere i Kellogg?

En investering i Kellogg kan sikkert slå godt ut. Bedriften startet opprinnelig med frokostblandinger, men har i dag et mye mer variert produktutvalg. Eksempler på produkter selskapet selger er snacks, frossenmat og til og med vegetarburgere. Dette gjør en investering i Kellogg til en god investering med god risikospredning.

En annen god grunn til å kjøpe Kellogg-aksjer er det attraktive utbyttet selskapet betaler. Hvis du ser etter en stabil aksje å bygge inntekt med, kan det være lurt å vurdere Kellogg. Dessuten kan den nye vegetariske Incogmeato-burgeren konkurrere med Beyond Meat, noe som kan øke selskapets lønnsomhet i fremtiden.

Om Kellogg Company

The Kellogg Company, ofte referert til som Kellogg’s, er en matprodusent. På over hundre år har selskapet vokst til et multinasjonalt selskap. Utvalget av frokostblandinger og kornvarer produseres nå på fabrikker i 19 land. Frokostblandingene og frokostblandingene selges i mer enn 180 land. I dag omfatter selskapets produktspekter frokostblandinger, kjeks og snacks.

Hovedkvarteret til dette selskapet er i Battle Greek, Michigan. Dette hovedkontoret ligger dermed på samme sted som der selskapet ble stiftet.

Kjøp av Kellogg-aksjer

Historien til selskapet

Grunnleggeren av selskapet er William Keith Kellogg. Han var bekymret for helsen til sine medmennesker. På slutten av 1800-tallet hadde han som mål å lage et produkt som skulle bidra til helsen til alle. Sammen med sin eldre bror, Dr Harvey Kellogg, la han grunnlaget for frokostblanding industrien.

De to brødrene drev et sanatorium i Battle Creek. Der utvikler de nye, kornbaserte matprodukter. De lette etter lette produkter. I 1894 bestemmer de seg for å koke hvetekorn. De lot tilfeldigvis hvetekornene koke for lenge, noe som førte til at de oppdaget at de herdede hvetekornene hadde blitt knasende flak når de ble rullet ut. Når WK Kellogg gjør den samme prosessen med mais, lages en bolle med smakfulle og sprø cornflakes: slik oppdaget han cornflakes.

WK Kellogg bestemmer seg for å flytte inn i en fabrikk i nærheten av sanatoriet. Han utviklet produktet sitt og forberedte det for markedet. I 1906 grunnla han Battle Creek Toasted Corn Flake Company. Han viste seg å være en født markedsfører. Etter hvert som konkurransen økte, bestemte han seg for å sette sin signatur WK Kellogg tydelig på produktene sine. På denne måten kan forbrukeren enkelt plukke ut originalproduktet med høyeste kvalitet fra det voksende tilbudet.

I mer enn 90 år var den signaturen på all Kellogg’s emballasje. Dagens Kelloggs logo er en stilisert versjon av signaturen hans. Denne sterke merkevaregjenkjenningen kan være en god grunn til å investere i Kellogg’s.

En oppkjøpt virksomhet og en solgt virksomhet

I 2012 kjøpte Kellogg Company merkevaren Pringles crisp fra Procter and Gamble for 2,17 milliarder dollar. Med dette kjøpet ble selskapet den nest største produsenten av snacks i verden etter PepsiCo.

Kellogg’s kjeks divisjon ble kjøpt av Ferrero i 2019. For dette oppkjøpet betalte dette italienske selskapet en sum på 1,3 milliarder USD.

Kellogg Company regnet med en brexit uten avtale

På slutten av 2020 ble det inngått en brexit-avtale mellom Storbritannia og EU. Lenge var det usikkert om en avtale ville bli gjort. Derfor hadde Kellogg, det nest mest populære salt merket i Storbritannia, tatt forholdsregler.

I Storbritannia lagret selskapet Pringles crisps og cornflakes. Nye varehus ble til og med åpnet for å kunne gjøre det. Disse ekstra lagrene ble bygget for å unngå mulige problemer med import tariffer som skal betales ved grensen i tilfelle en brexit uten avtale.

Nå som det er en klarere Brexit-avtale, har bekymringene lettet igjen. Dette kan være en grunn til å investere i Kellogg-aksjen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar