Hvordan kan du kjøpe KFC-aksjer?

KFC er et enormt populært gatekjøkken kjede med mer enn 20 000 filialer. Det er imidlertid ikke direkte mulig å investere i KFC: KFC er en del av Yum! Brands som også inkluderer kjedene Pizza Hut og Taco Bell. Ønsker du å investere i KFC ved å kjøpe Yum! Brands aksjer? I denne artikkelen kan du lese alt du trenger å vite om kjøp av KFC-aksjer. Du kan også finne den siste aksjekursen på Yum! Brands her.

Hvor kan du kjøpe KFC-aksjer?

Som vi nevnte tidligere, kan du ikke investere direkte i KFC-aksjer. Du kan imidlertid kjøpe Yum! Brands. Da blir du også blir en direkte medeier av Pizza Hut og Taco Bell. Det er derfor tilrådelig å undersøke alle disse kjedene før du kjøper aksjene. Dette vil gi deg en god ide om hvordan selskapet driver forretninger.

Hurtigmatskjeden fungerer akkurat som McDonald’s i henhold til franchisekonseptet. På grunn av dette er risikoen for selskapet begrenset mens en rask ekspansjon er mulig. Selskapet mottar månedlige utbetalinger fra alle franchisetakerne. Ønsker du å kjøpe KFC-aksjer? Du kan trade direkte i KFC-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt KFC-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på KFC eller! Yum Brands?

Er du nysgjerrig på hvordan KFC presterer? Da må du ta en titt på CFD-aksjekursen på! Yum Brands! Du kan bruke knappene nedenfor til å åpne en investering når du vil.

Selskapsinformasjon om AAA

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet AAA.

Analyse av AAA-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge AAA-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan AAA har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for AAA de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til AAA de siste 5 dagene:

Hvordan vil AAA prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener AAA vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til AAA, og det kan hende det ikke blir realitet.

Om selskapet KFC

Hurtigmatkjeden KFC Corporation (Kentucky Fried Chicken) selger kyllingprodukter. Grunnleggeren av denne franchisekjeden er Harland David Sanders. Han grunnla kjeden i sin nåværende form i 1952. Allerede i 1940 hadde Sanders utviklet en oppskrift på tilberedning av kylling. Takket være denne nye oppskriften kan kyllingen tilberedes på kort tid, noe som bidro til selskapets enorme suksess. Selskapet har filialer i mer enn 100 land, men hovedkontoret er fremdeles i Kentucky.

Kjøp av KFC-aksjer

Produktene som selges av KFC

Kylling produktene som selges av KFC tilberedes i henhold til en bestemt oppskrift. Frityrsteking foregår under høyt trykk, noe som reduserer tilberedningstiden drastisk. Det viktigste produktet er kylling med en sprø skorpe. Imidlertid serveres også andre retter: eksempler på andre retter inkluderer kyllingburgere, wraps, chips og desserter.

Gjenkjennelige restauranter

KFC, som de fleste andre hurtigmatrestauranter, har et gjenkjennelig interiør. Fargene hvit og rød dominerer. Besøkende kan legge inn bestillingen ved en skranke med en rad med kassaapparater. Vanligvis får de bestillingen innen få minutter. Det er en sterkt opplyst restaurant med forskjellige TV-skjermer. På fjernsynene viser selskapet videoklipp, sanger og informasjon om selskapet KFC.

Kritikk av dyrevernorganisasjonen PETA

Dyrevernorganisasjonen PETA hevder at kyllinger blir behandlet på en ikke dyrevennlig måte av leverandørene til KFC. Kyllingene oppbevares i for små rom, de behandles uhygienisk og døende kyllinger holdes i live med antibiotika. Kyllinger tilberedes også levende ifølge organisasjonen.

Videoer laget av PETA med bilder av kyllingfarmer er beviset. I utgangspunktet nektet KFC anklagene. I 2003 vedtok selskapet et forslag fra PETA om å forbedre levekårene til kyllinger. Ifølge PETA, til tross for dette engasjementet, har ingenting endret seg.

Folk synes det blir stadig viktigere at selskaper opererer på en sosialt ansvarlig måte. KFC er intet unntak: det er derfor lurt å være ekstra forsiktig med investeringer i KFC. Når investorene snur ryggen til selskapet på grunn av dets dyrevennlige praksis, kan aksjekursen falle kraftig.

Kritikk fra andre organisasjoner

  • Ifølge Greenpeace America ødela KFC deler av Amazonas regnskog for restaurantene sine.
  • I følge Wakker Dier er KFC en av hurtigmatrestaurantene som bruker mest slaktekyllinger. De prøver å overtale selskapet til å slutte å bruke slaktekyllinger med en video som sier “Explode the KFC-bucket”.

Hundrevis av mennesker ble syke etter å ha besøkt en av KFC sine restauranter

I februar 2019 ble hundrevis av mongoler syk etter å ha besøkt en av KFC sine resutranter i Ulaanbaatar. Blant annet led de av mageproblemer og diaré. Mer enn førti mennesker måtte legges inn på sykehus. Ifølge helsetjenesten var vann og brus forurenset med bakterier årsaken til disse helseproblemene. Undersøkelsen deres viser at KFC restauranten hadde brutt hygienereglene som i senere tid ledelsen for restauranten ble holdt ansvarlig for.

Test med veganske kyllingnuggets

I august 2019 ble det testet med veganske kyllingnuggets i KFCs restauranter rundt om i USA. Under denne testen mottok kundene sin bestilling og en gratis porsjon veganske kyllingnuggets. Testen kan senere utvides til flere restauranter eller til og med til en landsomfattende prøve.

Tror du denne utviklingen vil bidra til å bygge et grønnere image for KFC? I så fall kan det være interessant å kjøpe KFC-aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar