Hvordan kan du kjøpe Nabor Industries-aksjer?

Det globale gass- og oljeboring selskapet Nabors Industries er basert i Houston, Texas. For å bore har Nabors 400 ulike plattformer i mer enn 20 land. Dette gjør det til et selskap med den største landboreflåten i verden. De forretningssegmentene selskapet har er International Drilling, US Drilling, Canada, Drilling Solutions og Rig Technologies. Ønsker du å investere i Nabor Industries ved å kjøpe aksjene? Da kan du lese her hvordan du kan kjøpe Nabor Industries-aksjer her.

Hvor kan du kjøpe aksjer i Nabor Industries?

Ønsker du å kjøpe Nabor Industries-aksjer? Du kan trade direkte i Nabor Industries-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Nabor Industrier-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er gjeldende aksjekurs i Nabor Industries?

Er du nysgjerrig på hva den gjeldende aksjekursen er i Nabors Industries? I grafen nedenfor kan du se til hvilken pris du kan kjøpe en CFD på selskapet.

Selskapsinformasjon om Nabors Industries

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Nabors Industries.

Analyse av Nabors Industries-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Nabors Industries-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Nabors Industries har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Nabors Industries de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Nabors Industries de siste 5 dagene:

Hvordan vil Nabors Industries prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Nabors Industries vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Nabors Industries, og det kan hende det ikke blir realitet.

Angelo Energy Ltd blir Nabors Industries Ltd.

Selskapet ble stiftet i 1968. Selskapet het den gangen Angelo Energy Ltd. Selskapet ble notert på den amerikanske børsen. Da selskapet kom ut av lavkonjunkturen i 1982 hadde de et tap på 4 millioner dollar. Det året de ble børsnotert hadde de en ekstraordinær inntekt på 4,6 millioner dollar. I 1986 ble navnet på selskapet også endret til Nabors Industries Ltd.

Nabor Industries aksjer

Selskaper kjøpt av Nabors Industries

Selskapet vokste gjennom forskjellige oppkjøp. Westbourne Drilling var det første internasjonale oppkjøpet i 1988 som hadde aktiviteter i Midtøsten. Loffland Brothers Drilling ble kjøpt opp av Nabors i 1990. Grace Drillings ble kjøpt opp i 1994 som Nabors Industries betalte 32 millioner dollar for. Dette oppkjøpet la 167 rigger til selskapets flåte.

Selskapet ekspanderte også som følge av ulike oppkjøp i 1997. Hvert oppkjøp resulterte i visse utvidelser. Med oppkjøpet av Canrig ble Nabors utvidet til boreutstyr sektoren. Oppkjøpet av Sundowner utvidet Nabors til offshore boringen. Med oppkjøpet av Epoch Well Services utvidet selskapet seg til instrumentering markedet.

Fra 2000 til 2011

Nabors Industries tok ikke bare overtakelser. I 2007 solgte selskapet See-Mar-flåten, inkludert 20 offshorefartøyer. Selskapet Hornbeck Offshore Services betalte 189 millioner dollar for dette.

I 2010 overtok Nabors et annet selskap. Ved å kjøpe selskapet Superior Well Services for 736 millioner dollar, kom Nabors inn på markedet for ferdigstillelse og produksjonstjenester.

Noen aktiviteter fra Nabors Industries etter 2010

I 2013 introduserte selskapet en ny generasjon optimaliserte rigger med avanserte kjøreegenskaper. Disse riggene ble brukt til å bore flere brønner.

I 2015 bestemte selskapet seg for å fokusere bare på boring og teknologi. Derfor ble Nabors Drilling Division etablert.

Flere joint ventures ble inngått av Nabors. Med KazMunayGas i Afghanistan ble joint venture «KMG Nabors Drilling Company» stengt i 2015. I 2017 ble SANAD joint venture dannet med Saudi Aramco, det største oljeselskapet i verden. SANAD står for Saudi Aramco Nabors Drilling Company.

I 2017 ble to selskaper kjøpt opp av Nabors. Tesco Operations ble kjøpt for 216 millioner dollar. Robotic Drilling Systems, en del av det norskbaserte boreselskapet Odfjell Drilling, ble også kjøpt.

Petromar Technologies ble kjøpt opp i 2018. Selskapets innovative produkter brukes i ukonvensjonell leting etter olje og gass. Tror du at alle disse oppkjøpene vil ha en positiv effekt på aksjekursen? Da kan det være interessant å kjøpe aksjer i Nabors Industries.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar