Hvordan kan du kjøpe aksjer i Norwegian Cruise Line?

Norwegian Cruise Line er en kjent leverandør av cruise. Så lenge økonomien går bra, ser det ut til at folk fortsatt liker å gå om bord på et cruiseskip. Det kan da være attraktivt å kjøpe Norwegian Cruise Line-aksjer. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du best kan gjøre dette, og du kan også finne siste aksjekurs her.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Norwegian Cruise Line aksjer?

Norwegian Cruise Line er en god aksje for aktiv spekulasjon: man så under korona-pandemien at aksjekursen raskt falt flere titalls prosent. Ved å ta en shortposisjon kan du reagere på en fallende pris.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Norwegian Cruise Line aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Norwegian Cruise Line aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Norwegian-Cruise-Line-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Norwegian Cruise Line akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Norwegian Cruise Line? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Norwegian Cruise Line har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Norwegian Cruise Line:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Norwegian Cruise Line.

Analyse av Norwegian Cruise Line:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Norwegian Cruise Line-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Norwegian Cruise Line-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Norwegian Cruise Line for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Norwegian Cruise Line gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Norwegian Cruise Line vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Norwegian Cruise Line, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Er det lurt å investere i Norwegian Cruise Lines?

En investering i Norwegian Cruise Lines kan sikkert fungere godt: Cruise er enormt populært og kostnadene for et cruise er høye. Selskapets motstandskraft ble tydelig under koronapandemien: Siden selskapet har tilstrekkelig med kontanter, kan det bygge bro over denne perioden. I tillegg fikk selskapet umiddelbart nye bookinger, noe som kan være et godt signal siden mye inntekter som ikke kommer nå likevel kan gjøres senere.

Det er imidlertid viktig å følge nøye med på hvordan myndighetene håndterer cruise. Cruise er ikke akkurat bra for miljøet, så myndigheter kan i fremtiden sette i verk tiltak for å begrense denne typen ferier. Det er derfor viktig å følge nøye med på de siste trendene når man vurderer å investere i Norwegian Cruise Line-aksjer.

Norwegian Cruise Line-aksjer

Om Norwegian Cruise Line

Rederiet Norwegian Cruise line (NCL) driver cruiseskip. Hovedkontoret til dette cruiserederiet ligger i Miami, Florida. Selskapet driver cruise i Karibia. Norwegian Cruise Lines opererer også i andre deler av verden, som Alaska, Bermuda, Europa og Hawaii.

Selskapet var aktivt i Australia mellom 1997 og 2001 under navnet Norwegian Capricorn Line. Star Cruises, morselskapet til Norwegian Cruise Line, solgte 50 % av selskapet til Star Management for én milliard dollar i 2007.

Dette innovative cruiseselskapet introduserte freestyle-cruising-konseptet på cruiseskipene. På cruiseskipene med mer enn 12 restauranter kan passasjerene spise når de vil. De kan la middagsjakken eller aftenkjolen stå hjemme, fordi det ikke er strenge krav til bekledning.

Selskapets historie

Knut Kloster og Ted Arison grunnla selskapet i 1966. Da het selskapet Norwegian Caribbean Line. Selskapet, som hadde et cruiseskip/ferge på 830 tonn, tilbød lavpriscruise i Karibia. Arison sluttet ganske kort tid etter at selskapet ble grunnlagt, hvoretter han grunnla Carnival Cruise Lines.

Norwegian Cruise Line fikk prestisje i 1979 med kjøpet av rutebåten SS France. Denne rutebåten ble omgjort til et cruiseskip. Etter en ombygging som kostet over 100 millioner dollar, ble navnet på cruiseskipet SS Norway gitt. Dette skipet, som var større enn de vanlige skipene på den tiden, presterte bra. Årsaken til de gode resultatene til dette skipet var det større underholdningstilbudet. Cruiserederiet ble ledet i forhold til byttet som cruiserederiene gjorde til større cruiseskip.

Kjøpe aksjer i dette selskapet

Ønsker du å kjøpe aksjer i dette selskapet? Da må du kjøpe aksjer i Norwegian Cruise Lines Holding. Denne internasjonale cruiseoperatøren driver cruiseskip under merkevarene Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises og Regent Seven Seas Cruises. Dette selskapet tar passasjerer til mer enn 510 destinasjoner rundt om i verden.

Norwegian Cruise Lines ønsker å seile igjen

Cruiseindustrien har også blitt hardt rammet av utbruddet av COVID-19. Siden 14. april 2021 har ikke cruiseskip fått lov til å forlate havnen. De store amerikanske cruiseselskapene Royal Caribbean Group og Norwegian Cruise Line har fått utarbeidet en rapport av medisinske og vitenskapelige eksperter. Retningslinjene i denne rapporten er ment å garantere helsen til mannskapet og passasjerene når cruiseskipene kommer tilbake til sjøen.

Hvilke skritt må tas for å gjøre cruising trygg igjen? Trinn som er nevnt i rapporten inkluderer testing, bruk av munnmasker, bedre ventilasjon og bedre evakueringsplanlegging. Tror du at denne planen er tilstrekkelig til å gjøre cruiseskip i stand til å seile igjen? I så fall kan det være smart å kjøpe aksjer fra Norwegian Cruise Lines.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar