Hvordan investere i Ontology Gas?

Om du ønsker å investere i kryptovaluta, må du vurdere samt sammenligne flere ulike kryptovaluta. Siden det er nesten tusenvis av alternativer å velge mellom, er det nyttig å gjøre et valg. En av myntene du kan velge å investere i er Ontology Gas. Lurer du på om det er smart å investere i Ontology Gas? Ønsker du vite hva forbindelsen mellom Ontology Gas og Ontology er? Da bør du lese videre; i denne artikkelen kan du lese alt Ontology Gas!

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Ontology Gas?

Du kan trade i Ontology Gas på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Ontology Gas ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Ontology Gas.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Ontology Gas
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Ontology Gas for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Ontology Gas på kontoen din!

Den dedikerte ontology plattformen

For å se hva Ontology Gas gjør, er det nødvendig å ta en kort titt på Ontology selv. Ontologi er en plattform designet av skaperne av NEO, den velkjente kinesiske kryptovalutaen. Med Ontologys plattform håper teamet at de kan gjøre teknologien bak blokk kjede tilgjengelig for alle typer virksomheter. Ved å oppmuntre selskaper til å sette opp blokk kjeder og lage tokens, prøver de å oppnå storskala adopsjon.

Ontology gjør det mulig å sende data anonymt til en tredjepart ved hjelp av en offentlig blokkjede. Denne blokkjeden sørger for at det ikke lenger er nødvendig å sende alle slags data. En slags digital signatur er nok til å verifisere transaksjoner eller utføre smarte kontrakter. I vår andre artikkel vil vi vise deg mye mer om hvordan den spesielle Ontology-plattformen fungerer.

Hva er Ontology Gas – formålet med tokenen

Ontologi bruker et såkalt Dual token. Dette blir også referert til som ONT- og ONG-modellen. ONT er symbolet som kan brukes til distribusjon av konsensus. ONG er det spesielle symbolet som brukes til on-chain-tjenester. Siden Ontology MainNet ble satt i drift 30. juni 2018, har MainNet ONT begynt å gi ut ONG med jevne mellomrom.

Når Ontology MainNet blir aktiv, vil ONT med jevne mellomrom distribuere ONG. Hovedfunksjonen til dette tokenet er å belønne og motivere brukerne av plattformen, men dette er ikke den eneste funksjonen, da tokenet også brukes som ‘kjedevaluta’. Du får flere ONG-tokens hvis du har flere ONT-tokens i din besittelse. Hvis du har en offisiell ONT-lommebok, får du ONG hver dag på et bestemt tidspunkt. Hvis du har dem på utlån, får du belønningen månedlig.

Belønning av brukerne

Så ONG kan i utgangspunktet bli sett på som belønning for brukernes arbeid. Når et selskap bringer en ny blockchain til plattformen, belønner Ontology den i form av en ONG. Dette sikrer at brukerne blir belønnet til å fortsette å jobbe sammen. Plattformen godtar både private og offentlige blokker. Jo flere blokkjeder som blir lagt til plattformen, jo høyere blir belønning for ONG.

Denne plattformen har tre grunnleggende protokoller for drift. Disse er ONT ID med den digitale identiteten. Den andre prosessen er ONT Data, som er en spesiell prosess for datautveksling og smart kontrakthåndtering. Til slutt er det ONT Scores for kredittvurdering og logistikk. Disse prosessene holder Ontologys plattform i orden. ONG er et slags smøremiddel for å holde denne plattformen i orden, så den er veldig nært knyttet til Ontology selv.

Distribusjon av ONT og ONG

Maksimal tilførsel av ONT er 1.000.000.000, og hver ONT er udelelig. Maksimal tilførsel av tilsvarende ONG er 1.000.000.000 og kan deles med ni desimaler. Antall ubundet ONG bestemmes av tidsintervallet og antall ONT som holdes. Det er en viktig regel for utbetaling og frigjøring av ONG. Dette er som følger: 1 ONG frigjøres hvert sekund når en ny blokk genereres.

All ONG vil bli utgitt om 18 år, hvoretter ikke mer ONG vil bli utgitt. Når myntene alle er utgitt, vil det oppstå en viss form for knapphet. Denne knappheten er veldig nyttig for investeringene dine. Etter hvert som flere begynner å bruke ONG, vil prisen også øke ytterligere. Dette kan gi høy avkastning, selv om spørsmålet er om målene alle vil bli realisert.

Ontology Gas lagret i spesiell lommebok

En feil mange nybegynnere gjør når de først begynner å investere i Ontology Gas, er å la myntene være på børsen. Dette er mulig hvis du vil selge dem raskt, men det er ikke veldig nyttig for langsiktige investeringer. Det er et faktum at en børs kan hackes, noe som dessverre har skjedd tidligere. Derfor er det lurt å alltid legge myntene dine på en spesiell lommebok.

Hvis du vil holde Ontology Gas trygg, er det lurt å velge enten maskinvare eller programvare lommebok. Dette er fortsatt de to sikreste alternativene for øyeblikket. Med en maskinvare lommebok som en Ledger er du litt bedre beskyttet, men dette alternativet koster litt penger. En programvare lommebok, derimot, kan enkelt installeres på en datamaskin. De fleste programvare lommebøker kan installeres gratis.

Konklusjon – bør du investere i Ontology Gas?

Informasjonen i denne artikkelen har gjort det mulig for deg å få en bedre ide om å investere i Ontology Gas. Om du skal investere i det selv, er et personlig valg å ta. Hvis du tror at Ontology vil prestere bra, er det logisk å investere i Ontology Gas. Hvis du tror at et annet prosjekt vil gi bedre fortjeneste, er det bedre å velge de andre kryptovalutaene på markedet.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar