Hvordan kan du investere i ontology?

Hvis du ønsker å investere i kryptovaluta, er du ikke den eneste. Prisene på nesten alle kryptovalutaene har steget betraktelig den siste tiden. En av myntene som blir nevnt mer og mer på ulike internett forum er Ontology. Om du ønsker å vite hva Ontology er og hva årsakene er for å investere i denne mynten? Da bør du lese denne artikkelen nøye, fordi du finner all informasjonen du trenger på denne siden.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Ontology?

Hvis du tror på fremtiden til NEO, kan det også være interessant å kjøpe Ontology. Kryptovaluta-ontologien brukes til å koble eksisterende systemer til NEO-blockchain.

Du kan trade i Ontology på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Ontology ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Ontology.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Ontology
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Ontology for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Ontology på kontoen din!

Hva er Ontology? – mål for prosjektet

La oss først se på opprinnelsen og målene til prosjektet. Ontology-prosjektet ble grunnlagt i 2017 av et kinesisk selskap kalt OnChain. Dette er et selskap ledet av grunnleggerne Erik Zhang og Da HongFei. Du har kanskje hørt om dem: det er også oppfinnerne bak NEO blokkjeden. Som du kanskje vet, er dette prosjektet et av de største prosjektene du kan finne på krypto markedet i dag.

Du kan faktisk tenke på Ontology som en plattform for selskaper som ønsker å bruke blokkjeden for å forbedre sin virksomhet, uten å måtte endre alle sine nåværende systemer. Dette gjør det til en perfekt plattform for selskaper som egentlig ikke har kunnskap når det gjelder teknologien bak blokkjeden. Et spesielt trekk ved dette prosjektet er at de ikke hadde en ICO for Ontology. I stedet ga de bort myntene sine gratis til forskellige mennesker.

Hvordan fungerer Ontology?

Blokkjeden bak Ontology er en offentlig blokkjede som ble opprettet spesielt for å møte behovene til bedriftskunder. Dette er mennesker som har behov for personvern og ikke liker å sende personlige data til en privat blokkjede. Dette gjør Ontology til en BaaS-plattform (blockchain-as-a-service). Ontologi prøver å tillate forretnings brukere å utnytte den desentraliserte og distribuerte naturen til blokkjeden på en enkel måte.

Ontology brukere kan dra nytte av mange alternativer på selve plattformen. Disse inkluderer ID-styring, smarte kontrakter, en desentralisert utveksling og muligheten til å lage sine egne digitale eiendeler og applikasjoner som kan være vert på Ontology dApp-plattformen. Disse alternativene gjør det mulig for alle slags selskaper å benytte seg av blockchain, selv de relativt små.

Ontology

Møt Ontology Trust Anchors

Hvis du har tenkt å dele identiteten din med noen andre, er det ikke nødvendig å oppgi alle opplysningene dine hos Ontology. Alt du trenger å gjøre er å bevise identiteten din. Dette ligner faktisk på en notarial underskrift for et notarial dokument. I dette tilfellet oppgir du bare “signaturen” og ikke dokumentene. Dette gjør det forskjellig fra et vanlig identiteitsdokument slik vi kjenner det i Nederland.

Bevis eller verifisering er gitt av Ontology Trust Anchors. Dette er et spesielt organ som tilbyr tjenester for identitets verifisering for ONT ID-brukere i bytte mot ONT ID-tokens. Dette bevis systemet er sikkert å bruke på grunn av implementering av forskjellige typer protokoller. Disse protokollene sikrer at det ikke lenger er mulig å endre noe. Dette er nyttig for både applikasjoner og utviklere. De kan bruke ONT ID for raskt og trygt for å bekrefte nye brukere.

Bruk av ONT-token

ONT-token brukes i Ontology-plattformen. Rollen til ONT i Ontology-økosystemet er enkel. Tokenen gir deg som bruker rett til spesielle administrasjonsrettigheter. Du får et innblikk i beslutninger som ta is Ontology-nettverket som for eksempel ulike oppgraderinger eller endringer. Du kan også tjene interesse med tokens.

Imidlertid, i stedet for å få penger i dollar, får du penger i ONT. ONT brukes når man foretar transaksjoner eller utfører smarte kontrakter. I denne forbindelse er ONT veldig lik GAS i NEO nettverket. Når du velger å investere i ontology, investerer du i selve ONT-tokenet. Du gjør dette gjennom en av de mange børsene som har tatt med dette symbolet.

Oppbevar ontology i en spesiell lommebok

Om vi nå antar at du har valgt å investere i ontology. Hva skal du gjøre hvis du nettopp har kjøpt myntene dine? Det første du bør gjøre er å overføre myntene dine til en spesiell lommebok hvis du ikke allerede har gjort det. Å legge igjen myntene dine på en børs ber du om ulike problemer. Du har ikke myntene selv, noe som betyr at du alltid vil være utsatt for hackere.

Du kan velge en programvare lommebok eller en maskinvare lommebok. Selv om det også finnes en papier lommebok, er det generelt ikke så praktisk. Med en maskinvare lommebok kan du overføre Ontology-myntene dine uten å måtte ta med deg den datamaskinen. Hvis du har en programvare lommebok, lagres myntene dine på selve datamaskinen. Programvare lommeboken er gratis, i motsetning til maskinvare lommeboken, som lett kan koste hundre kroner.

Ontology som lenke til NEO

Ontology kan være en noe forvirrende kryptovaluta. Mynten er primært designet for selskaper å koble eksisterende systemer til NEO-blokkjeden. Dette gjør Ontology til en uunnværlig mynt for enheter som ønsker å bruke NEO-blokkjeden. Når du har ontology myntene, får du en annen mynt som belønning: ONT.

Det var aldri en ICO; myntene ble distribuert til folk som allerede eide NEO. Derfor er ikke selve mynten lansert for forbrukere. Dette betyr ikke at du som privat ikke kan tjene på pris svingninger på Ontology-kryptovalutaen. Så lenge mynten brukes nok, kan du som investor tjene på prisutviklingen.

Konklusjon – bør du investere i Ontology?

Det er vanskelig å svare på om det er lurt å investere i ontology. Dette avhenger helt av hva du ser i selskapet, og om du tror det kan bli en stor blokkjede. Hvis du tror selskapenr kommer til å implementere Ontology, kan du alltid velge å tildele en liten del av porteføljen din til denne kryptovalutaen. Hvis du tror dette ikke vil skje, kan du bedre velge en annen kryptovaluta.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar