Hvordan kan du kjøpe Oracle Corporation-aksjer?

Oracle er et amerikansk programvareselskap som er aktivt innen cloud computing. Vil du vite hvordan du selv kan investere i Oracle ved å kjøpe aksjene? I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du kan kjøpe Oracle Corporation-aksjer selv.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Oracle aksjer?

Oracle er et vellykket selskap som har oppnådd gode resultater i lang tid. I tillegg er selskapet konstant på innovasjon og de ulike oppkjøpene av selskapet kan være fordelaktige for den fremtidige aksjekursen.

Oracle-aksjekursen har faktisk beveget seg oppover siden 2001. Denne oppadgående trenden skyldes det faktum at selskapet er vellykket administrert og smart forutser de siste trendene.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Oracle aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Oracle aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Oracle-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Oracle akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Oracle ? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Oracle har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Oracle :

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Oracle .

Analyse av Oracle :

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Oracle -aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Oracle -aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Oracle for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Oracle gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Oracle vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Oracle , og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Om Oracle

Hovedkontoret til det amerikanske programvareselskapet Oracle Corporations ligger i Redwood, California. Oracle Corporation selger databaseprogramvare og -teknologi, bedriftsprogramvareprodukter og skyutviklede systemer. Selskapet er mest kjent som leverandør av Oracles proprietære databasesystem. I tillegg til databaser er selskapet også leverandør av forretningsprogramvare utviklet av selskapet. Denne forretningsprogramvaren leveres under navnet Oracle E-business Suite.

Kjøper Oracle-aksjer

Selskapets historie

Selskapet ble grunnlagt i 1977 av Larry Ellison, Bob Miner og Ed Oates. Navnet på selskapet på den tiden var Software Development Laboratories (SDL). Larry Ellison hadde lest en artikkel om IBM-system-R-databasen. Han klarte ikke å gjøre databasen utviklet av Oracle kompatibel med IBMs system-R database. Feilkodene til databasen ble holdt hemmelig av IBM.

I 1979 ble navnet på selskapet endret til Relational Software, Inc. (RSI). I 1983 ble navnet på selskapet endret til Oracle System Corporation. Det navnet var mer i tråd med Oracle-databasen utviklet av selskapet, som var selskapets hovedprodukt. Fra 1995 var navnet på selskapet Oracle Corporation.

Selskaper kjøpt opp av Oracle

Oracle har kjøpt opp flere programvareselskaper. I 2005 ble PeopleSoft, et selskap som utvikler og støtter administrativ programvare, kjøpt opp. Ved å kjøpe Siebel kjøpte Oracle seg en plass i CRM-markedet. Andre selskaper som ble kjøpt opp er Hyperion (2007), Bea Systems (2008) og Sun Micro Systems (2009). Et beløp på 7,4 milliarder dollar ble betalt for oppkjøpet av Sun Micro Systems.

Grunnlagt i 1988, ble skyprogramvareselskapet NetSuite, som hovedsakelig jobber for amerikanske små og mellomstore bedrifter, kjøpt opp i 2016. Dette oppkjøpet styrker skyapplikasjonene til begge selskapene. Oracles ambisjon er å øke andelen av omsetningen som skapes av skytjenester.

Tror du Oracle vil være i stand til å oppnå en større tilstedeværelse i skymarkedet? I så fall kan det være interessant å investere i Oracle ved å kjøpe aksjene.

Overtakelse av videoappen TikTok

Det hvite hus ser på den kinesiske videoappen TikTok som en sikkerhetsrisiko fordi data fra amerikanske brukere kan deles med det kinesiske kommunistpartiet. President Trump kunngjorde i september 2020 at han støtter planen for en avtale mellom Oracle og TikTok eier Byte Dance.

Ifølge Trump er alle spørsmål om nasjonal sikkerhet besvart av Oracle: sikkerheten er 100 % etter overtakelsen. Ifølge Trump er selskapet TikTok trygt når det kontrolleres av Oracle og den amerikanske supermarkedskjeden Walmart.

Tror du overtakelsen av TikTok-videoapplikasjonen vil bidra til Oracles forretningsresultater? I så fall kan det være smart å kjøpe Oracle-aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar