Plus500 opplæring: hvordan du kan trade med Plus500?

I denne artikkelen vil du lære hvordan du kan trade ved hjelp av Plus500-plattformen. Vi vil lære deg hvordan Plus500-programvaren fungerer, du vil også lære om hvordan du kan åpne din første posisjon. Etter det vil vi lære deg viktig informasjon som du kan bruke til å ta gode investeringsbeslutninger.

Hvordan åpner du en Plus500 konto?

I denne opplæringen bruker vi Plus500-programvaren som et eksempel. Plus500 er en av de beste aktørene, spesielt hvis du vil aktivt trade på markedene. Når du registrerer deg med Plus500 som ny trader, mottar du en gratis demo på 500.000 fiktive kroner! Ved å bruke demoen kan du oppleve mulighetene å handle uten noen form for risiko. Du kan øve så lenge du vil med denne demo funksjonaliteten. Du lurer kanskje på hva som er de største fordelene med Plus500-plattformen?

 • Ubegrenset og gratis trening med en demo konto
 • Åpne posisjoner I alle de populære CFD’ene
 • Åpne en demo-konto innen 3 minutter

Vil du åpne en Plus500 konto? Trykk på knappen nedenfor for å åpne en gratis og risikofri demo konto:

80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Plus500 Opplæring på hvordan man åpner en demo konto

Når du trykker på knappen ovenfor, kan du umiddelbart åpne en gratis demo-konto. Det eneste du trenger for å åpne en gratis demo-konto er en gyldig e-postadresse og et passord. Et annet alternativ er å logge på via Facebook eller med Google-kontoen din.

Plus500 Registrere konto

Del 1: Plus500 programvare

Denne opplæringen vil lære deg hvordan du bruker Plus500 sin online programvare, slik at du umiddelbart kan kjøpe og selge posisjoner. I denne Plus500 guiden diskuterer vi flere aspekter knyttet til investering på Plus500:

Plus500: Programvaren enkelt forklart

Plus500-programvaren er veldig brukervennlig. På toppen i programvaren kan du umiddelbart søke etter de CFD-aksjene du ønsker å trade. Den øverste linjen angir den tilgjengelige saldoen på kontoen din til enhver tid. Ved å bruke den øverste linjen kan du alltid holde en oversikt på hvor mye penger som er tilgjengelig på kontoen din.

Plus500 Egenkapital

Midt skjermen viser en klar oversikt over prisene på forskjellige aksjer. Du kan bla til dette skjermbildet for å se kjøps- og salgsprisene på aksjene du er interessert i. Et enkelt trykk på en knapp vil også gi deg mulighet til å legge inn en ordre. Du kan søke etter en aksje i en bestemt kategori. Eksemplet nedenfor viser valuta CFDer i Valuta-kategorien.

Plus500 Valuta CFDer

Nederst i programvaren finner du grafen til de ulike CFDene du har valgt. Grafen viser prissvingningene over forskjellige tidsperioder. Du kan også utføre dine egne analyser på grafen ved hjelp av tekniske indikatorer.

Plus500 graf

Hvordan åpner du en posisjon?

Når du handler med Plus500 , kan du åpne en posisjon på en aksje eller en råvare. Når du åpner en posisjon har du alltid to muligheter, selge og kjøpe. Dette gjør det mulig å tjene penger i både gode og dårlige økonomiske tider!

Kjøp av aksjer Plus500

Når du klikker på kjøp- eller salgsknappen, vises bestillingsvinduet. Du kan bruke bestillingsvinduet til å indikere hvor mange CFD-aksjer du vil handle. Når du klikker på kjøpsknappen, åpnes posisjonen din umiddelbart. Du kan også bruke en framtids ordre. Ved å velge alternativet «kjøp hvis kursen er «, kan du indikere til hvilken pris du vil åpne en handel automatisk.

Et generelt råd: Er å alltid bruke et stop loss. Dette er nivået du automatisk tar tapet på. Ved å velge ‘selg ved tap kan du bruke denne nyttige funksjonen. Du kan også velge å lukke en posisjon automatisk når du oppnår en viss avkastning.

En annen funksjonalitet er trailing-stop loss. Da settes det en annen form for stop loss som vil sørge for at stop loss automatisk beveger seg sammen med en mulig økning av aksjekursen.Plus500_tutorial

Før du investerer på Plus500, anbefales det å lese tilleggsinformasjonen. Tilleggsinformasjonen forteller deg minimum antall enheter du må investere i. Du kan for eksempel handle minst 0,5 CFD Tesla-aksjer i eksemplet nedenfor.

Du vil også finne ut hvilken gearing du kan bruke. Ved å bruke 1: 5- gearing trenger du bare å investere 20% av hele beløpet selv. En gearing på 1: 5 betyr at du investerer 1000 NOK for å handle 5000 NOK. Men du må være oppmerksom på at dette ikke bare betyr en betydelig gevinst økning, men i noen tilfeller også en betydelig økning i tap. Stiger prisen med 1 krone? I så fall vil overskuddet ditt umiddelbart være 5 kroner. På den andre siden faller prisen med 1 Krone? Da taper du 5 kroner. Denne artikkelen vil fortelle deg mer om det å investere med gearing.

Dessuten må du også huske på spreaden. Spread kan bli beskrevet som en av dine transaksjonskostnader og er viktig å ha oversikt over. Noen CFD-er tar en fast spread. Andre CFD-er belastet med en dynamisk spread. Når du arbeider med en dynamisk spread, er det av avgjørende å holde øye med transaksjonskostnadene for å sikre at de holder seg på et akseptabelt nivå.

Order Oversikt Plus500 Guide

Hver CFD har også annen informasjon som for eksmpel: basisvalutaen , finansieringsgebyr over natten ,marginkrav, utløpsdato og trading periode. La oss kort se på disse begrepene.

Basis valutaen

Dette er valutaen CFD handles mot. For eksempel handles amerikanske aksjer i dollar.

Finansieringsgebyr over natten

Finansierings gebyr over natten også kaldt natt finansiering er et gebyr du blir belastet når du holder posisjonen åpen mens børsen er stengt. Avgift tiden er den tiden hvor gebyret belastes. Har du fortsatt en posisjon ved dette tidspunktet? Da vil du bli belastet ekstra kostnader.

Marginkrav

Den første marginen indikerer hvilket beløp du må ha på kontoen din for å åpne en posisjon. Den andre heter vedlikehold margin og denne angir minimumsbeløpet som kreves på din konto til å holde posisjonen åpen. I dette tilfellet er marginen 10%.

Dette betyr praktisk talt at du må ha minst 1000 kroner på kontoen din hvis du vil handle CFD-aksjer for 10 000 kroner. Oppfyller du ikke minimumsbeløpet? I så fall må du sette inn ekstra penger. Hvis du ikke setter inn ekstra penger, blir stillingen automatisk stengt. Dette er også kjent som en margin call.

Utløpsdato

Vær oppmerksom på at noen CFD-er har en utløpsdato. Når en CFD utløper, lukkes den automatisk på det bestemte tidspunktet, og det spiller ingen rolle om du har en vinnende eller tapende posisjon. Disse utløpsdatoene gjelder ofte for CFD-er på kryptovalutaer.

Trading periode

En trading periode og kaldt «trade session» er en periode hvor du kan handle aksjer eller trading produkt.

Administrere posisjoner og ordre

Den venstre menylinjen i programvaren er hvor du administrer alle ordre. Når du åpner posisjonsmenyen vises alle dine åpne ordrer. Bestillingsmenyen vil fortelle deg hvilken ordrer du har lagt inn. Den lukkede posisjons menyen viser alle resultatene du har oppnådd gjennom investeringene dine.

Åpne stillinger viser deg et sanntidsbilde av posisjonens utvikling. Først når du lukker en posisjon, blir resultatet endelig. Din profitt eller tap vil da bli lagt til eller trukket fra saldoen din.

Det anbefales å lage en klar plan før du åpner posisjonen din. Dette er den beste måten å forsikre seg at du greier å handle rasjonelt. Følelser kan få overtaket på dine handlinger… og det er det dessverre mange investorer som blir konfrontert med.

Administrer risikoen din på Plus500

Når du åpner en posisjon, kan du bruke stop loss- og ta profitt-funksjonen. Med et stop loss kan du bestemme øyeblikket når du automatisk tar tapet ditt. Med et ta profitt funksjonen kan du bestemme når du automatisk ønsker å realisere profitten din. Du bør alltid bruke stop loss funksjonen, slik at du ikke trenger å følge med på posisjonen din konstant, da vil du også alltid vite hvor mye du maksimalt kan tape på en trade!

Når du vil trade lønnsomt, er det smart å sette ta profit funksjonen dobbelt så høyt som stop losset ditt. Når du ønsker å tape maksimalt 10 kroner på en trade og du potensielt vil tjene 20 kroner, trenger du bare å ta den riktige avgjørelsen i 50 prosent av tilfellene. Å vurdere risiko er viktig når du ønsker å tjene penger ved å trade.

La oss forklare dette ytterligere ved hjelp av en fiktiv investering. Anta at du vil åpne en posisjon på en aksje på 10 Kroner. Du har gjort den nødvendige analysen og forventer en mulig prisøkning opp til 15 kroner. Du forventer ikke å tape mer enn 2 kroner på denne posisjonen, og derfor har du satt 8 kroner som stop loss nivå. Dette vil være en investering med en god risikovurdering.

Sett inn og ta ut penger på Plus500

Før du kan begynne å handle med ekte penger, må du foreta et innskudd på Plus500. Det er ikke mere enn 1000 kr som er nødvendig i minstebeløp for å begynne å handle på Plus500. Før du kan sette inn penger, må du bekrefte identiteten din. Dette er et lovpålagt for alle som ønsker å åpne en investeringskonto. Heldigvis trenger du bare å gjøre dette en gang.

Å ta ut penger fra kontoen er ganske enkelt. For å ta ut pengene dine, klikker du bare på uttaks knappen. Noen virkedager senere vil overskuddet ditt bli satt rett inn på kontoen din!

Instruksjon av innskudd funksjonen til Plus500

Noen generelle Plus500 tips

 • Sett inn et lite beløp for å bli vant til å handle med ekte penger.
 • Øv og hold oversikt over hva som fungerer og hva som ikke fungerer; Lær av feilene dine.
 • Bruk alltid et stop loss slik at du ikke mister mer enn x% av kontoen din.
 • Ikke legg for mye penger I en trade; bare risikere en prosentandel av kontoen din.

Del 2: Hvordan fungerer aksjemarkedet?

I den andre delen av Plus500-opplæringen skal vi diskuterer aksjemarkedet. Det er viktig å få god forståelse av aksjemarkedet og måten prisene blir satt på. På denne måten vil du også få en bedre forståelse av hvordan du kan dra nytte av alle funksjonene Plus500-programvaren kan gi deg.

Etterspørsel og tilbud I markedet

Prisen på hver CFD i Plus500-programvaren er resultat av spillet mellom etterspørsel og tilbud som i det fleste markeder. Når et økende antall mennesker ønsker å kjøpe en bestemt aksje, vil prisen også øke. Hvis alle derimot vil kvitte seg med aksjen og ingen er interessert i aksjen lenger, vil prisen sannsynligvis falle.

Å bli en vellykket investor handler derfor ikke om å overgå markedet, men bare å matche det og oppføre seg som en gjennomsnittlig investor. Prøv å tenke som den gjennomsnittlige investoren.

Reager på nyhetene

Investering er et psykologisk spill. Et individ er vanskelig å lese. Det er mye lettere å forutsi gruppeatferd enn å forutsi individuell atferd. Når du bestemmer deg for å investere, anbefales det å tenke som den gjennomsnittlige investor.

Det er viktig å huske at investorer ikke tar rasjonelle valg hele tiden. Verdien på en aksje bestemmer ikke automatisk verdien til det underliggende selskapet. Mennesker er som sauer og prøver å være en del av flokken. Når dårlige nyheter blir publisert, kan aksjekursene derfor dramatisk falle i løpet av ett øyeblikk.

Et perfekt eksempel er coronavirus-pandemien som oppstod i 2020. Viruset resulterte i et global nedlukking. Mange selskaper kan ikke fortsette sine tjenester og salg under en nedlukking. En annen konsekvens var det faktum at folk begynte å selge aksjene sine i massevis. Aksjekursene falt dramatisk.

bad news influence stock rate

Når negative nyheter treffer, reagerer en smart investor rasjonelt. Husk at folk ofte begynner å selge aksjer i panikk, og negative nyheter kan ha en dramatisk effekt på aksjekursene. På denne måten kan du forutsi det sannsynlige fallet i aksjekursene.

Logisk sett kan den samme strategien brukes på en enkelt aksje. Negative nyheter kan også forårsake krasj av en enkelt aksje. For eksempel, da verden ble kjent med at Luckin Coffee publiserte falske salgstall, opplevde selskapets et dramatisk fall på 80% i løpet av en dag!

Dårlige nyheter om falske salgstall

På den annen side kan positive nyheter også være en viktig ressurs. Når økonomien gjør det bra, blomstrer aksjemarkedet ofte. Hvis et selskap publiserer fantastiske tall, er det stor sjanse for at selskapets aksjekurs vil stige. Men det er viktig å huske på at i gjennomsnitt øker prisene mindre på gode nyheter enn de faller på dårlige nyheter.

Reagerer på volatilitet

Det flotte er at du som investor hos Plus500 kan svare på volatilitet eller volatilitet. Du kan også aktivt spekulere i tider med dårlige nyheter. Det er mulig å gå short på Plus500. Du kan da spekulere på en fallende pris.
Men hvordan avgjør du nøyaktig når det er attraktivt å åpne en investering? I resten av denne omfattende Plus500-opplæringen skal vi se på hvordan du finner det beste tidspunktet for å åpne en investering.
Men hvordan bestemmer du når den beste tiden er for å åpne en investering? I resten av denne omfattende Plus500-håndboken vil vi diskutere hvordan du kan time dine handler riktig.

Del 3: Marked og horisontale nivåer

Nå som du vet hva som er viktig for Plus500-programvaren, kan vi undersøke hvordan vi kan velge de beste investeringene. Denne delen av Plus500-opplæringen vil fortelle deg alt om hvordan du best kan investere med tanke på ulike markedsforhold. For å oppnå den beste investering metoden må følgende trinn tas:

Finne trenden

Plus500-grafene kan zoomes inn og ut. Du kan også justere perioden grafen viser. Innenfor 1-minutts grafen er for eksempel hver periode nøyaktig ett minutt, mens i 1-ukes grafen er hver periode en uke. Lengre perioder kan være nyttig for å forutsi fremtidige pris mønstre.

På hver tidsskala kan du alltid se markedssituasjonen. Studer prisene i en noe større periode for å bestemme den generelle trenden, det er tre mulige markedsforhold:

 • Oppgående trend: prisen beveger seg hovedsakelig opp; du leter etter riktig tidspunkt å kjøpe.
 • Nedgående trend: prisen beveger seg hovedsakelig nedover; du leter etter riktig tidspunkt å selge.
 • Konsolidering: prisen beveger seg mellom to punkter; det er ingen spesifikk trend på dette tidspunktet.

Oppgående trend

Eksempel på en klar oppgående trend

Nedgående trend

Eksempel på en klar nedgående trend

Når markedet har en klar trend , er det viktig å handle med trendens retning. Når du merker at prisen går opp i Plus500-programvaren, bør du kjøpe; og når du ser at prisen går ned, bør du selge. Det er viktig at du ikke åpner en posisjon tilfeldig !

Det er bedre å finne en teknisk grunn til å åpne en posisjon. Når det er en trend, beveger prisen seg i retning av trenden. Vi kaller dette en impuls . Etter impulsen faller prisen litt, dette er også kalt en «retracement».

retracements

Sjansen for suksess er på sitt høyeste når vi åpner en posisjon rett etter en retracement. Vi kjøper da ved en opptrend og i en nedtrend selger vi rett etter en midlertidig opptur. Du kan bruke denne trading strategien og dette er et tilfelle av en såkalt trend reversering , og betyr at det er en ny trend som dannes i motsatt retning.

impuls retracement forex

Gjenkjenne horisontale nivåer

Men hvordan kan du time en handel? For å utføre en handel ordentlig må du se etter horisontale nivåer. Et horisontalt nivå er et nivå prisen når flere ganger, men ser ikke ut til å gå forbi. Et lavere horisontalt nivå i en oppadgående trend er det vi kaller støtte og et høyere horisontalt nivå i en nedadgående trend er det vi kaller en motstand.

Plus500-programvaren lar deg også tegne horisontale nivåer. For å aktivere denne funksjonen, bruk det tredje ikonet øverst i grafen.

Horisontale nivåer Plus500

Ved å åpne posisjonen din på et horisontalt nivå øker du sjansen for å gjøre en vellykket trade. Ettersom nesten alle forventer at prisen vil bevege seg i en bestemt retning på dette tidspunktet, skjer det mye på de spesifikke nivåene! Dette er grunnen av at horisontale nivåer, som gjelder i lengre perioder er mye kraftigere enn et nivå som bare nås noen få ganger.

Det kan også forekomme at et horisontalt nivå endres etter et brudd. En motstand kan bli støtte eller omvendt. Dette er veldig nyttig informasjon fordi du kan nå se om det er flere som trader når dette nivået er nådd igjen.

Horisontale nivåer eksempel Plus500

Spesiell situasjon: konsolidering

Bortsett fra opp- og ned trend, er en konsolidering også et mulig scenario. Ved konsolidering svinger prisen mellom to horisontale nivåer. I en konsolidering er det best å kjøpe på lavere horisontale nivåer og selge på høyere horisontale nivåer.

Konsolidering

Konsolidering: Kjøp lavt, selg høyt

Del 4: prishandling og riktig timing

Den neste delen av denne Plus500-investerings veiledningen vil vi fortelle deg alt om hvordan du bruker candlesticks for å oppnå bedre resultater.

Trading med candlesticks

En linje i et diagram gir deg ikke mye informasjon. Derfor bruker de proffe traderne candlestick Analyse. Med candlesticks kan du bestemme den såkalte pris aksjonen, som gir deg en indikasjon på mulig videre bevegelse. I programvaren til Plus500 kan du enkelt bytte til candlesticks ved å trykke på knappen nedenfor.

Plus500 candlesticks instruksjoner

candlestick forklaring

En candlestick gjelder alltid for en viss periode. En candlestick kan for eksempel vise kursbevegelsene i løpet av en handelsdag. Et candle har en kropp som er farget og en pinne som stikker ut.

Den fargen på kroppen indikerer om markedet går opp eller ned. Rødt viser om prisen sluttet lavere og grønn viser om prisen sluttet høyere.

Pinnen viser hva rekkevidden til prisen var innen den perioden; hvor høy eller lav var prisen?

Candlesticks forklart: klar trend

Disse candlesticksene indikerer en klar trend.

Høy test / lav test

høy test

Til venstre ser du en høy test ; den er merket med en lang pinne over kroppen (minimum 2/3). En lav test er det motsatte; du finner kroppen på toppen og pinnen er lang og peker nedover. Fargen er ikke relevant ved høye og lave tester.

Høye og lave tester er begge sterke pris indikatorer. De gjenspeiler bytte av kjøpere til selgere og omvendt. Ved høy testen ble prisen presset betydelig opp, men kjøperne var svake og prisen kom ned igjen. Dette er et sterkt salgssignal, og omvendt er den lave testen et sterkt kjøpssignal .

“Train tracks” og “twin towers”

train tracks

Train tracks består av to (nesten) identiske stenger ved siden av hverandre, først en grønn en og deretter en rød. Med twin towers er det motsatt, en rød søyle krysses av en nesten identisk grønn søylen. Denne kombinasjonen kan sees på som en sammenslått høy eller lav test; de to stolpene sammen danner et mislykket utbrudd.

Train tracks er et sterkt salgssignal fordi selgerne overtar fra kjøperne. Twin towers er motsatt og kan derfor sees på som et sterkt signal om å kjøpe.

Bullish / bearish engulfing bar

Valuta bullish engulfing bar

Bullish engulfing bar er en fallende bar etterfulgt av en stigende bar som både overgår baren nederst og øverst. Etter det første fallet fortsatte prisen å stige; mange selgere ble med på dette, og nivået kunne ikke opprettholdes. Prisen falt og det lave nivået av forrige bar ble også brutt; dette skaper et sterkt signal til å kjøpe.

Omvendt er bearish engulfing bar et sterkt salgssignal. Oppgangen etterfølges av et mye sterkere fall der både høyt og lavt overgår forrige felt.

Candlesticks forklart: ubesluttsom

Disse dandlesticksene indikere at det ikke er noen klar trend.

Inside bars

Valuta inside bar

Inside bars er en sterk indikasjon på ubesluttsomhet. Inside bars passer inn i forrige candlestick; dermed er det ingen klar retning. Ved double inside bars er effekten enda sterkere. Her passer den tredje linjen innenfor den andre linjen. Etter double Inside bars kan det forventes en sterk bevegelse ned eller opp.

Doji bar

Valuta dojibar

En doji bar sender ut et sterkt signal om ubesluttsomhet. Doji-baren er nesten symmetrisk i sentrum der prisen går opp eller ned. Innen denne perioden var det ikke stor pris utvikling.

Når skal man investere?

Informasjonen i denne opplæringen kan hjelpe deg med å gjøre handler med høyere avkastning på potensialet. Når du tar en posisjon på et horisontalt nivå, er det en større sjanse for at du handler gunstig. Når du tar en stilling basert på lysestakene vi har diskutert i denne håndboken, er det mer sannsynlig at du bestemmer riktig tidspunkt for din handel.

De sterkeste investeringene åpnes når alle indikatorene er justert. Erkjenner du for eksempel en oppadgående trend? I så fall har du størst sjanse for å lykkes når prisen går tilbake til et motstandsnivå. Når du ser en lysestake på dette nivået som indikerer en kontinuerlig oppadgående trend, kan dette være det rette øyeblikket for å åpne en handel.

Vær oppmerksom på at det å være en lønnsom investor betyr ikke automatisk at du alltid må ha rett. Hvis du klarer å finne den perfekte balansen mellom risiko og avkastning, kan vanlig svikt fortsatt resultere i et generelt positivt resultat.

Vil du lære mer om investering?

Du har nå fått informasjon slik at du kan mestre det grunnleggende i teknisk analyse. Denne kunnskapen gir deg en klar fordel i forhold til de Plus500-investorene som ikke har samme kunnskap. Videre kan du til og med forbedre resultatene dine ved å bruke tekniske indikatorer. Du kan lese mer om tekniske indikatorer ved å lese vårt tekniske analysekurs. Bruk knappen nedenfor for å gå til kurset:

Begynn å trade nå!

Du vet nå mye mer enn andre nybegynnere. Ikke glem at trading ikke bare handler om intelligens; det handler om psykologi og håndtere risiko. Sørg for at du tjener mer på de profitable posisjonene enn du taper på de negative posisjonene.

En annen ting å huske på er at du må se etter samlingen av faktorer. Har du en god pris handling på et sterkt horisontalt nivå? Da kan det være lurt å etablere en posisjon! Vær forberedt på at du noen ganger kan tape, men dette normalt og de proffe taper også på enkelte posisjoner. Prisene kan ikke forutsies med 100% sikkerhet og det ingen som har et fasitsvar på markedet. Bruk derfor alltid stop loss!

Vil du bli en enda bedre trader? Da er det på tide å begynne å øve! Har du ikke åpnet en konto ennå? Bruk denne knappen for å åpne en gratis demo-konto med Plus500:

80% av uerfarne investorer taper penger når de handler CFD-er.80% av uerfarne investorer taper penger når de handler CFD-er.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

1 kommentar


 • Extended Opportunity

  This Dude Creates Bitc0in Out Of Thin Air [CRAZY]

  I didn’t believe it either at first…

  Until i saw it works in action >> https://ext-opp.com/Coinz

  You see, Bitc0in and the entire Crypt0 market is about to go through the rough…

  Some smart people will get in now, and make massive gains,
  And some will stand and watch people make money…

  Ultimately, I want you to get in now…

  But here is the issue…

  If you put any kind of money in it now, it would be a huge risk.
  Especially if you put in money that you can’t afford to lose…

  But what my friend, Seyi, did is insane…

  He created the world’s first AI app that literally generates Bitc0in and ETH out of thin air…

  All you need to do is just connect your wallet, and that’s it…

  – You don’t need to analyze the market
  – You don’t need mining equipments
  – You don’t need to trade
  – And you don’t need to invest even a penny

  To create your account with Coinz, and start receiving daily Bitc0in & etheruem for 100% free click here >> https://ext-opp.com/Coinz

  But don’t delay, because the price of Coinz will double very soon…

  Cheers

  Svar

Legg inn en kommentar