Hvordan investere i RSR?

Hvis du er interessert i å trade eller investere i krypto, er det mange muligheter å velge mellom. Det var over 7800 forskjellige kryptovalutaer i omløp i desember 2020 ifølge CoinMarketCap, et nettsted der du kan finne all statistikk om kryptovalutaer. En av disse kryptovalutaene er Reserve Rights.

Reserve Rights høres litt ut som en ansvarsfraskrivelse, men grunnleggerne har opprettet en desentralisert stabil valuta plattform og har som mål å bygge et rettferdig pengesystem. Det høres ut som et stort ideal, men hvordan vil Reserve Rights oppnå det?

Spørsmålet for deg som investor er selvfølgelig om det er verdt å investere i den plattformen. I denne artikkelen vil vi gå dypere inn i ideene bak Reserve Rights, og du kan finne en analyse av å investere i Reserve Rights. Du kan også finne prismålene for Reserve Rights for de kommende årene i denne artikkelen.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Reserve Rights?

Du kan trade i Reserve Rights på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Reserve Rights ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Reserve Rights.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

 1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
 2. Sett inn penger på kontoen din
 3. Velg Reserve Rights
 4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Reserve Rights for
 5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Reserve Rights på kontoen din!

Reserve med handel med rettigheter: hva er Reserve rettigheter?

De fleste kryptovalutaer er mer enn bare en ny digital valuta. Det ligger vanligvis en nyskapende idé eller applikasjon som er basert på blokkjede teknologi. Dette gjelder også for Reserve Rights. Bak mynten Reserve Rights (RSR) er en organisasjon kalt Reserve som beskriver seg selv som en samling mennesker som tror at kryptovaluta kan fungere bedre enn fiatpenger, som pund og dollar.

Reserve Rights crypto

Runaway inflasjon og korrupte regjeringer

Ifølge Reserve er en grunn til at fiat-penger ikke fungerer bra, fordi pengene dine ikke er trygge. Dette kan være på grunn av banker der pengene dine ikke er trygge, eller på grunn av dårlig pengepolitikk fra korrupte og sentraliserte myndigheter. Og i noen land har folk rett og slett ikke et trygt sted å beholde pengene sine. I land som disse oppstår rømnings vekst, og devaluering kjøpekraften til fiat-valutaer.

En robust, økonomisk sterk valuta for å erstatte fiat-valuta

Reserve mener også at våre nåværende fiat penger er et hinder for å handle med alle i verden, dvs. over grenser, fritt og uten friksjon. Dette er årsaken til at Reserve oppretter en stabil, desentralisert valuta. Fordi valutaen er desentralisert, kan den ikke misbrukes eller manipuleres av noen regjering. Teamets mål er derfor å til slutt skape den mest tilgjengelige og robuste, økonomisk kraftige valutaen som kan erstattes av den.

Sikker valuta for alle

For oss er det ikke sikkert at en trygg og stabil valuta som ikke kan misbrukes, er så presserende. Men det er milliarder mennesker over hele verden uten bankkontoer, og land der bankene har problemer med å holde pengene trygge. Noen land anses å være risikable av internasjonale finansinstitusjoner, og deres borgere kan ikke åpne en internasjonal bankkonto. Innbyggere i disse landene opplever begrensninger som gjør det vanskelig å drive virksomhet.

Derfor ble Reserve-protokollen utviklet for å omgå korrupte bankfolk og regjeringer, slik at alle i verden kan ha en sikker forsyning av valuta som ikke kan bli stjålet av banker eller sprengt av regjeringer. Det endelige målet er å skape en desentralisert stabil valuta som er immun mot hyperinflasjon og uavhengig av fiatpenger.

Investering i Reserve Rights: Hva er reserve protokollen?

Reserve Protocol er designet for å skape den mest tilgjengelige, økonomisk kraftige og robuste valutaen i verden. Protokollen er bygget på Ethereum, men det er planer om å implementere protokollen på toppen av en hvilken som helst smart kontrakt plattform eller blokkjede. Protokollen består av tre tokens: Reserve Token (RSV), Reserve Rights Token og Collateral Tokens.

Reserve Token (RSV)

RSV er en stabil kryptovaluta som kan brukes som betalingsmåte, lagret og utstedt på samme måte som vi bruker amerikanske dollar, pundet og andre stabile fiat penger. RSV er designet for å være full sikkerhet, med sikkerheten i et ‘reserve hvelv’.

Dette reserve hvelvet er faktisk en smart kontrakt som brukes til å samle og holde eiendelene som utgjør sikkerheten til RSV. Hvelvet finansieres ved å kreve 1% avgift på alle RSV-transaksjoner og eventuelle gevinster fra eiendelene i hvelvet.

RSV ble lansert i 2019, og på tidspunktet for lanseringen var sikkerheten USD Coin (USDC), TrueUSD (TUSD) og Paxos Standard (PAX), men teamet sikter mot et ‘hvelv’ med 100 forskjellige lav- volatilitet midler for å tjene som sikkerhet for RSV.

De tre primære funksjonene til RSV-token er:

 • Beskytte besparelser mot hyperinflasjon
 • Tilrettelegge for rimelige transaksjoner mellom land
 • Sikre et mer pålitelig og robust økonomisk økosystem for handelsmenn i utviklingsland.

Hvordan opprettholdes stabiliteten med RSV-token?

Hvis etterspørselen etter token faller, vil dette logisk sett bety at prisen også vil falle.

Reserve-bloggen illustrerer et veldig innsiktsfullt bilde hvordan stabilisering fungerer.

Anta at innløsningsprisen på 1 RSV er $ 1. Hvis markedsprisen faller til 98 cent, vil det være et insentiv til å kjøpe RSV og løse det inn med den smarte kontrakten for $ 1 sikkerhetstokener. Det vil fortsette til det ikke lenger er lønnsomt å kjøpe og bytte ut RSV-tokens. Prisen vil deretter stabilisere seg på $ 1.

Omvendt, når etterspørselen øker og prisen på RSV stiger til for eksempel £ 1,02, vil investorer kjøpe de nye RSV-myntene for 1 og deretter selge dem med fortjeneste. Dette vil også fortsette til prisen på markedet synker tilbake til $ 1 på grunn av RSV-salget.

Reserve Rights Token (RSR)

Det andre symbolet i Reserve Protocol er Reserve Rights Token (RSR). Dette tokenet har to primære funksjoner:

● Det er et verktøytegn som kan brukes til å stemme på styrets forslag.

● Det hjelper å holde RSV-verdien til målprisen på 1 amerikanske dollar.

I motsetning til stabil RSV er RSR-token ustabil. RSR-token brukes som et investeringsobjekt, og inntektene finansierer Reserve Protocol-prosjektet. Til tross for at den er ustabil, kan RSR-token også brukes til å garantere sikkerhet prosenten og koblingen til RSV.

Reserve-nettstedet finner du en illustrasjon av en strømning Reserve Rights Token kan stabiliseres.

Hvis eiendelene i reserve hvelvet synker i verdi og ikke lenger kan dekkes av eksisterende RSV, og det er en økning i den totale tilgangen på RSV, vil antall RSR-tokens i omløp reduseres som et resultat. Dette er fordi arbitrasjemulighetene bare kan benyttes ved å selge RSR.

Sikkerhets tokens

Dette er sikkerhets tokener som brukes til å støtte verdien av RSV, og ligner på hvordan gull en gang ble brukt som sikkerhet for penger. Protokollen er utformet slik at sikkerhets tokenene representerer minst 100% av verdien av alle Reserve-tokens. Sikkerhetspolicyene representerer økonomisk verdi i den virkelige verden som obligasjoner, eiendom, råvarer og andre eiendeler.

Hvordan kan du investere i Reserve Rights?

Det er en forskjell mellom å trade og investere i Reserve Rights. Handel med RSR fokuserer på kort og mellomlang sikt. Som trader benytter du deg av prissvingningene.

Investering i Reserve Rights er derimot en langsiktig investering, også kjent i krypto verdenen som HODL ( Hold On for Dear Life ). Denne buy-and-hold-strategien er mye lettere å forstå enn daytrading, og den er også tilgjengelig hvis du akkurat har begynt med kryptovaluta. Du trenger ikke å holde øye med prisene hver dag, men du spekulerer i at investeringen på sikt vil bli mer verdifull.

Investeringsstrategi for Reserve Rights

Når du vil begynne å investere i Reserve Rights, bestemmer du et beløp du skal sette av hver måned. Dette kan være relativt lite, eller hva du har råd til å tape hver måned. Deretter analyserer du hva markedet og RSR-prisen gjør. Se på hva valutaen har vært verdt tidligere, og om det er en stigende eller fallende trend. Deretter bestemmer du et beløp som verdien av mynten skal falle under for å kjøpe.

Hvis prisen faktisk synker og det forhåndsbestemte punktet er nådd, kjøper du mynten. Dette kan gjøres på en handelsplattform som Bitvavo. Hvis du kjøpte mynten, oppbevarer du den i krypto lommeboken. Langvarig oppbevaring er minst over en periode på måneder, men ofte over en periode på år.

Hvor kan du kjøpe Reserve Rights?

Reserve Rights (RSR) er for tiden et populært symbol med utmerket likviditet. Du kan kjøpe og handle på de mest kjente og pålitelige utveksling plattformene for kryptovaluta som Bitvavo, og du kan handle den mot flere populære kryptovaluta, inkludert Bitcoin(BTC), Tether (USDT) og Ethereum (ETH), samt fiat-valutaer som amerikanske dollar og pund.

Bitvavo er en populær nederlandsk børs for kjøp og salg av krypto. Det er kjent for sine lave transaksjonsgebyrer på 0,25% og rask transaksjonsbehandling.

Noen funksjoner i Bitvavo:

 • Det er trygt og stabilt og kjent for gode brukeropplevelser.
 • Transaksjonsgebyrer er bare 0,25%.
 • Støtte for de mest kjente kryptovalutaene.

Gå til Bitvavos online plattform her:

Hvordan lagrer du Reserve Rights myntene?

Du lagrer kryptoen din i en krypto lommebok. Du kan velge mellom programvare eller maskinvare lommebøker. Programvare Lommebøker er faktisk programmer eller apper du kan åpne på smarttelefonen eller datamaskinen. Hvis du har mange forskjellige valutaer, og ikke i for store mengder, er det best å bruke en programvare lommebok. En hardware-lommebok er en enhet med minnelagring og ser litt ut som en minnepinne. En hardware-lommebok kan lagre større filer og er sikrere mot hacking.

Hvilke kryptolommebøker kan du bruke til å investere i Reserve Rights?

RSR-token er et ERC 20-token basert på Ethereum-blokkjeden. Det er derfor best å bruke en kryptolommebok som støttes av ERC 20. For eksempel kan du bruke en av følgende ERC20 lommebøker for å lagre dine RSR-tokens på en sikker måte:

MyEtherWallet

Metamask

MyCrypto

Hvis du planlegger å kjøpe store mengder RSR, bør du bruke en av følgende hardware-lommebøker:

Ledger Nano X

Trezor Model T lommebok

Hva gjør det interessant å investere i Reserve Rights?

Reserve består av et team med ekstremt lidenskapelige mennesker som har tjent et godt omdømme i fintech-verdenen. Reserve-teamet blir også assistert av rådgivere med imponerende legitimasjon, inkludert økonom Garett Jones og tidligere SEC-kommisjonær Paul Atkins.

Videre har prosjektet klart å tiltrekke seg en rekke kjente investorer, inkludert Peter Thiel, medstifter av PayPal.

Bortsett fra investeringen, har selskapet et enormt vekstpotensial i sektoren for finansielle tjenester.

En løsning på hyperinflasjon

Reserve Rights Protocol kan gi en løsning på problemet med hyperinflasjon. Land som Venezuela, Argentina, Iran, Zimbabwe, Sudan, Jemen og Tyrkia er regioner med høy inflasjon og har dårlige valutakurser på fritt marked på USD. Derfor vil Reserve-teamet overbevise gründere og samfunn i disse landene om viktigheten av deres kryptovaluta.

Hva er risikoen ved å investere i Reserve Rights?

For å bli akseptert globalt som et peer-to-peer pengeoverføringsmedium, trenger Reserve en svært skalerbar blokkjede. Men deres viktigste netto token ble lansert på Ethereum som sliter med akkurat denne skalerbarheten. Hvis de ikke flytter til en raskere blokkjede, virker deres endelige mål hypotetisk og realistisk uoppnåelig.

Og selv om Reserve Rights er ment å være et fullt desentralisert open source-prosjekt, har teamet ennå ikke gitt ut koden.

Konkurranse fra andre stabile prosjekter

Det er kjent at kryptovaluta er ekstremt ustabilt. Derfor er det allerede utviklet mange stabile mynter for å gi handelsmenn og innehavere av kryptovalutaer pålitelige langsiktige priser. De fleste store stablecoin-prosjekter som Tether (USDT), Paxos Standard (PAX), USD Coin (USDC) og Bitvavo Coin (BUSD) har alle amerikanske dollar som sikkerhet.

Reserve Protocol stablecoin RSV har ikke dette. Det er umulig å si hvordan RSV kan sammenlignes med sine konkurrenter, da det ikke er tilgjengelige data om sirkulerende forsyninger og dermed ingen markedsverdi er oppført på Coinmarketcap.com. Men det er klart at Reserve ikke er det eneste partiet som strever for å bli den ledende stablecoinen.

Verdens stablecoin?

Reserve Protocol-teamet har helt klart til hensikt å bli verdens stablecoin, og ønsker å utvide deres token økosystem til å omfatte en rekke kryptovalutaer, inkludert noen som kan brukes til langsiktige investeringer. Ved å lansere protokollen i land med høy inflasjon som Venezuela og Argentina, og ved å målrette økonomier i framvoksende markeder, mener teamet at de kan oppnå et konkurransefortrinn. Selv om dette virkelig er tilfelle for disse landene, gjenstår det å se om det vil skje på global skala.

Investering i Reserve Rights: Hvordan vil reserve protokollen utvikle seg?

Prosjektets brukerbase vokser, men dette er bare begynnelsen på hva Reserve Protocol-teamet har i tankene. Planen deres er å utvide det desentraliserte nettverket til land over hele verden. Det er også planer om å legge til andre funksjoner, for eksempel behandling av kortbetalinger, automatisk valutaveksling, håndtering av lønn og mye mer.

Det er foreløpig ikke bevist, men Reserve Protocol-teamet mener at hele økonomier kan kjøre på kryptovalutaer. De tror også at det gjennom peer-to-peer-tilnærmingen vil fjerne tilsynet og reguleringen som ofte er knyttet til finansielle systemer.

Lagre og utfør transaksjoner med Reserve Protocol

Reserve-protokollen har allerede gitt ut sin mobilapp i flere søramerikanske land. Blant brukerne er gründere og vanlige mennesker fra Venezuela som bruker lavfriksjons transaksjoner muliggjort av Reserve Protocol.

De har også nytte av å kunne lagre og gjennomføre transaksjoner i en annen valuta enn deres venezuelanske peso, som er svært inflasjonær. Protokollen fungerer ganske grei. En bruker bruker appen til å kjøpe RSV og velge en metode for overføring.

Overføringen går til en av Reserve Protocol-nettverk handlerne som oppfyller forespørselen ved å sende RSV. Brukeren kan da bruke RSV som han ønsker.

Er Reserve Rights en lønnsom investering på lang sikt?

Teamet står overfor en betydelig utfordring i direkte målretting mot høy inflasjon land og fremvoksende markedsøkonomier. Det er ingen liten oppgave å etablere et globalt nettverk av selgere og brukere i den sektoren som er forpliktet til å bruke RSV-tokens.

Prosjektet er svært spekulativt og krever at teamet kontinuerlig lærer nye ting og tilpasser seg etter hvert som prosjektet vokser. Og utvilsomt vil kompleksiteten i selve prosjektet, kombinert med vanskeligheter i økonomisk ineffektive land, skape uforutsette problemer som må løses.

Reserve har allerede gjort store fremskritt, men det er et langsiktig prosjekt. Det er ikke noe å si når prosjektet kan begynne å bevege seg mot full uavhengighet og desentralisering, men de som deler den filosofiske tenkningen bak prosjektet og Reserves mål kan støtte prosjektet ved å kjøpe og holde RSR-styringstokener. Hvis prosjektet når sine mål, kan dette være en veldig lønnsom investering på lang sikt.

Investering i Reserve Rights : Hva er pris varselet?

Reserve Protokollen brukes oftere, noe som gjør den til en mer tiltalende investering. Dette gjenspeiles også i pris varslene som mange analytiker og eksperter anslår å være høye for de kommende årene. Dette gjør RSR til en potensielt god investering.

Vær oppmerksom på at investering i kryptovaluta innebærer høy risiko. Du kan også miste hele innskuddet ditt. Det er ofte lurt å komme inn på markedet til forskellige tider: på den måten unngår du å investere alle pengene dine i denne kryptovalutaen på toppen.

Markedsverdi og tilførsel av Reserve Rights

Reserve Rights har en fast forsyning på 100 milliarder tokens. Mindre enn 10% av disse er for tiden i omløp. Maksimal tokenforsyning er forhåndsbestemt, men en stor andel av tokens er låst av forskjellige årsaker.

Reserve Rights token ble opprinnelig lansert med en sirkulerende forsyning på 6,85 milliarder tokens, hvorav 3% ble distribuert til Huobi Prime IEO-deltakere, 2,85% utgitt som prosjekt-tokens og 1% til private investorer. Alle team-, rådgiver-, partner- og seed investor-tokens vil forbli låst til hovednettet er lansert.

55,75% av tilbudet er innelåst i en smart kontrakt, kjent som ‘treg lommebok’. Pengene fra denne lommeboken frigjøres etter en måneds forsinkelse med en offentlig melding fra Reserve-teamet som forklarer formålet med uttaket.

Når ble Reserve Rights etablert?

Reserve Rights ble grunnlagt i 2017 av Nevin Freeman, Matt Elder og Miguel Morel. Selskapet har hovedkontor i Oakland, California. Siden har teamet vokst til mer enn 10 medlemmer. Miguel Morel var tidligere ansvarlig for operasjonelle strategier, men han er ikke lenger oppført på Reserves nettsted. Ryktene sier at han har stiftet et nytt oppstart selskap.

Hva er det nåværende Reserve Rights teamet?

Reserve Rights-teamet har for tiden 18 medlemmer og rådgivere. Ikke alle medlemmer er oppført på nettstedet, ettersom de ønsker å være anonyme på grunn av deres oppholdssted eller for å beskytte identiteten deres. Dette er hoved medlemmene:

Nevin Freeman (medstifter og administrerende direktør):

Freeman er en av grunnleggerne av Reserve og er administrerende direktør for prosjektet. Han er ansvarlig for strategi, juridiske forhold og team koordinering. Før han grunnla Reserve var han med å grunnlegge blant annet Paradigm Academy, Metamed og RIABiz. Freeman er opptatt av å løse problemene som hindrer menneskeheten i å nå sitt potensial, og han er spesielt opptatt av å avverge de langsiktige risikoene knyttet til utviklingen av kunstig intelligens.

Matt Elder (medstifter og CTO):

Elder er også en av grunnleggerne av Reserve og Chief Technology Officer. Han er ansvarlig for utviklingen av protokollen og arkitekten bak implementeringen. Før han grunnla Reserve var han ingeniør i Alphabet, IBM og Quixey, blant andre.

Charlie Smith (Forretningsutvikling):

Smith er ansvarlig for taktikk og partnerskap i Reserve. Han jobbet tidligere som ledelseskonsulent i ReD Associates og hjalp til med å starte en bitcoin gruve i Texas.

Cathleen Kilgallen (CFO og Compliance Officer):

Kilgallen er ansvarlig for Reserves økonomi og sørger for at teamet overholdes. Før Reserve var hun COO ved Leverage Research and Paradigm Academy, og har blant annet jobbet for The Jane Goodall Institute og Amnesty International.

Teamet inkluderer også Jesper Ostman og Taylor Brent for protokoll utvikling, Mark Lee for Legal og Erika Campbell for operasjoner på stedet.

Vil du lære mer om Reserve og Reserve Rights token? Besøk nettstedet til denne kryptovalutaen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

6 kommentarer

Legg inn en kommentar