Hvordan kan du kjøpe Roku-aksjer?

Roku er et selskap som utvikler digitale mediespillere som lar deg spille av streaming videoer. Vil du investere i dette interessante og innovative selskapet? På denne siden kan du lese hvordan du kjøper Roku-aksjer. Du kan også se gjeldende kurs på Roku-aksjer her.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Roku aksjer?

Roku er et innovativt selskap som svarer godt på kravene til dagens forbrukere. Rokus programvare brukes nå også på smart-TV-er i Europa, som selvfølgelig er et enormt marked. Å kjøpe Roku-aksjer kan derfor være et klokt trekk.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Roku aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Roku aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Roku-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Roku akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Roku? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Roku har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Roku:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Roku.

Analyse av Roku:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Roku-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Roku-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Roku for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Roku gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Roku vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Roku, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Er det lurt å investere i Roku-aksjer?

Det kan absolutt være interessant å investere i Roku-aksjer. Det er på grunn av at flere og flere bruker strømmetjenester: i Amerika er denne prosentandelen rundt 85 %. Rokus plattform tjener penger ved å vise annonser. De tjener også penger ved å tilby betalte medlemstjenester. Alt i alt er det en fordel for Roku om plattformen brukes av flere: fortjenesten kan da fortsette å stige.

En annen trend som Roku drar nytte av er overgangen fra offline til online annonsering. Flere og flere selskaper forstår kraften i digital annonsering, og dette gjør at et selskap som Roku kan forbedre lønnsomheten ytterligere. Selskapet samarbeider også med kjente strømmetjenester som Apple TV+, Amazon Prime Video, og Disney+. Fordi tilbudet er omfattende, har Roku-programvaren god funksjonalitet.

Kort sagt om Roku

Selskapet Roku Inc. Produserer alle typer digitale mediespillere. Med disse mediespillerne får kundene til dette selskapet tilgang til streaming av video på Internett. Det japanske ordet Roku betyr seks. Selskapet heter «seks» fordi for Rokus grunnlegger og administrerende direktør er det det sjette selskapet han har startet. Hovedkvarteret til dette amerikanske selskapet ligger i Los Gatos, California.

Historien til Roku

I oktober 2002 grunnla Anthony Wood selskapet Roku. Han ble utnevnt til visepresident for Netflix i 2007. Netflix bestemte seg for ikke å lage sin egen digitale mediespiller. Derfor grunnla Roku et nytt selskap i 2008. Dette selskapet var basert i Palo Alto, California. En ny mediespiller måtte bygges av dette selskapet. Netflix investerte 6 millioner dollar i selskapet. Senere i 2008 flyttet selskapet hovedkvarteret til Saratoga, California. I 2015 flyttet selskapet til Los Gatos, California. Roku leier bygninger fra Netflix der.

I 2017 overtok Roku den lille startupen Dynastrom. Dette selskapet utvikler en teknologi som gjør det mulig å spille musikk i huset på forskjellige høyttalere og forskjellige rom. Roku ønsker også å gjøre noe med denne såkalte ‘flerromslyden’.

Roku

Roku mediastrømmeenheter

Selskapet Roku lager mediastrømmeenheter. Disse enhetene bruker alle Roku-OS som er Roku-programvare. Roku DVP var Rokus første produkt. Enheten ble introdusert i 2008. Siden den gang har nye versjoner av maskinvaren og programvaren dukket opp på markedet jevnlig.

Det som er spesielt med en Roku-mediespiller er at den gir enkel tilgang til streaming av video og lyd på en TV. Med en Roku-enhet kan du enkelt se Netflix, YouTube og Amazon Prime Video. Brukere av Roku-enheten har problemfri tilgang til hundrevis av tjenester.

Roku-maskinvare kan kobles til TV-en

Roku produserer og selger maskinvaren sin. Rokus mediespillere kan kobles direkte til TV-en via en HDMI-tilkobling. Roku-spillere er nyttige for folk som ennå ikke har en Smart TV. Roku-fjernkontrollen som følger med hver mediespiller gjør det enkelt å kontrollere streaming av mediaavspilling. Roku lisensierer også Roku OS (Roku-programvare) til TV-produsenter som RCA, TCL og Toshiba. Disse TV-ene med Roku-programvare tilbyr like mange funksjoner som en Roku-spiller.

Stadig flere er interessert i å bruke strømmetjenester. Det forventes at etterspørselen etter denne typen tjenester vil fortsette å øke. Imidlertid kan Roku være mindre interessant for folk som bytter til en smart-TV som allerede tilbyr alle funksjonene. Så langt ser det imidlertid ut til at aksjen går veldig bra, og å kjøpe Roku-aksjer kan være en god idé.

Bruker Roku-enheter

Alle som vil bruke en Roku-enhet trenger en internettforbindelse. For å bruke enheten må den være konfigurert. En gratis Wi-Fi-konto må også opprettes. Med den medfølgende fjernkontrollen kan brukeren enkelt navigere til ønsket kanal. Det er kanaler som krever abonnement. For disse kanalene må du først logge på eller opprette en ny konto.

2019: Roku bringer programvaren sin til smart-TV-er i Europa

Storbritannia er det første europeiske landet som bruker Roku-programvare. Programvaren er innebygd i Hinsenses TV-er. Senere bringes programvaren også til andre land i Europa. Hinsense TV-ene er allerede til salgs i Nederland og Belgia. Hvis Roku lykkes med å bli integrert på flere, nye TV-er, kan dette være en god grunn til å kjøpe aksjene.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar