Hvordan kan du kjøpe aksjer i Six Flags Entertainment Corp?

Six Flags er den nest største fornøyelsespark gruppen i USA etter Disney. Six Flags eier totalt over 40 fornøyelsesparker. De fleste av disse parkene ligger i USA. Det eneste unntaket er en fornøyelsespark i Mexico. Men visste du at du også aktivt kan investere i Six Flags? I denne artikkelen kan du se hvor du kan kjøpe Six Flags-aksjer mot lave avgifter. Du kan også be om gjeldende aksjekurs på Six Flags her.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Six Flags aksjer?

Vil du legge til litt moro til aksjeporteføljen din? Vurder deretter å kjøpe Six Flags-aksjer. Det er lurt å gjøre dette med en megler som tar lave kostnader. På denne måten vil du automatisk oppnå høyere avkastning.

Ønsker du å investere aktivt i Six Flags? En stor fordel med aktiv investering er at du kan svare på den siste utviklingen. Six Flags-aksjen har vært svært volatil. Dette var blant annet fordi fornøyelsesparken i Kina ikke ble åpnet. Når denne typen dårlige nyheter kommer ut, kan du legge inn en bestilling til en fallende pris.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Six Flags aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Six Flags aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Six-Flags-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Six Flags akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Six Flags? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Six Flags har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Six Flags:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Six Flags.

Analyse av Six Flags:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Six Flags-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Six Flags-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Six Flags for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Six Flags gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Six Flags vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Six Flags, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Håper på flere besøkende

Six Flags har hatt noen vanskelige år. Derfor har de solgt deler av parkene sine de siste årene. Dessuten har de bestemt seg for å fokusere mer på familier. På denne måten håper de å tiltrekke seg en ny gruppe besøkende.

Tror du dette er nok til å øke besøkstallene? Da kan det være lurt å kjøpe Six Flags-aksjer.

Fare for konkurranse

Fornøyelsesparker er ganske sårbare: Dette er fordi det alltid er fare for konkurranse. De fleste familier besøker bare én fornøyelsespark per år eller halvår. Du må være den mest interessante fornøyelsesparken i regionen for å tiltrekke deg disse menneskene. Det ser ut til at Six Flags har tøff konkurranse.

Denne konkurransen kommer i form av de nye Disneys Star Wars Galaxy Edge Parks som nettopp har åpnet i California og Florida. Den konkurrerende parken Cedar Fair har også åpnet. Før du investerer i Six Flags, er det lurt å først analysere om Six Flags fortsatt kan håndtere den sterke konkurransen.

Hvorfor Six Flags-aksjer kan stige i fremtiden

Ifølge investerings eksperter vil prisen på Six Flags, med 25 fornøyelsesparker i USA, to fornøyelsesparker i Mexico og en fornøyelsespark i Canada, stige. De nevner følgende årsaker:

For kraftig reaksjon på prisnedgangen

Nedgangen er delvis berettiget. Kvartalstallene for 2020 ble ikke godt mottatt av investorene. Kvartalstallene var mindre gode på grunn av utsettelsen av åpningen av en fornøyelsespark i Kina. Også administrerende direktør i selskapet kunngjorde sin avgang. Derfor frykter investorene at selskapet vil prestere dårligere i fremtiden. Den frykten kan overdrives.

Økende omsetning

Omsetningen har vært i vekst siden 2009. Omsetningsveksten i fjor var på over 8 %. De har et dynamisk billettsystem, med billigere billetter når det regner eller når det er vinter. De har også ulike former for abonnement som blir verdsatt av besøkende. Antall besøkende øker.

Utvidelse av parker

9 % av omsetningen investeres i å holde eksisterende parker i live og i nye parker. Six Flags ser hovedsakelig muligheter for ekspansjon i Kina. Nye parker vil trolig føre til sterk salgsvekst. Har du tillit til de internasjonale investeringene til Six Flags? Da kan det absolutt være attraktivt å kjøpe aksjer i Six Flags.

Kontantstrøm og utbytte

Selskapet har en sterk kontantstrøm: dette betyr at selskapet får nok penger. I tillegg vil utbyttet av Six Flags-aksjen i 2019 være 6,7 %. Denne attraktive utbytteavkastningen gjør det attraktivt for investorer å kjøpe Six Flags-aksjer.

Historien bak navnet

Selskapet heter Six Flags fordi seks forskjellige flagg har blitt viftet i hjemstaten Texas. Flaggene som har vaiet er de fra Spania, Frankrike, Mexico, Lone Star Flag og flaggene til USA og de konfødererte statene i Amerika.

Parken med den høyeste berg-og-dal-banen

Hvilken park har den høyeste berg-og-dal-banen? År med konkurranse mellom Six Flags og Cedar Park har stimulert utviklingen i berg-og-dal-banen. En av de største og raskeste berg-og-dal-banene i verden, Kingda Ka, ligger i Six Flags Great Adventure fornøyelsespark.

Tror du denne superraske berg-og-dal-banen vil tiltrekke seg mange besøkende? Da kan du vurdere en investering i Six Flags.

Prisøkningen ble fulgt av en prisnedgang

Six Flags-aksjen steg fra rundt 34 til rundt 72 euro i perioden januar 2014 til januar 2018. Denne økningen ble fulgt av en kraftig nedgang. I januar hadde aksjekursen sunket til cirka 36 euro. Er slutten av aksjekurs nedgangen nære? Blir det kanskje en ny, langvarig oppgang i aksjekursene?

Å investere i Six Flags-aksjer er ikke uten risiko. Kanskje er aksjen foreløpig undervurdert. Faktum er at du kan tjene på disse korte turene ned og opp ved aktivt å handle Six Flags. Volatilitet er din beste venn på denne måten. Investering blir da litt som en spennende berg-og-dalbanetur.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar