Hva er den beste investering programvaren?

I denne artikkelen ser vi på hva som er den beste programvaren å begynne å investere med. I dag er det mulig for alle å investere via internett ved hjelp av en programvare. Takket være ankomsten av nettmeglere kan du begynne å handle i løpet av noen få minutter. Men hvordan laster du faktisk ned programvaren for handel og hvordan fungerer den?

Hva er de beste programvarepakkene å investere i?

Det er forskjellige plattformer på internett som du kan investere online. Her diskuterer vi de beste online programvare pakkene du kan bruke til å investere i for eksempel aksjer.

God investering programvare for kjøp av aksjer

Plus500s investeringsprogramvare er ikke egnet for å investere i aksjer på lang sikt: du kan bare handle med CFD-er. Hvis du vil kjøpe aksjer på lang sikt, er det best å bruke eToros programvare. Hos eToro kan du kjøpe og selge aksjer uten provisjon. På denne måten sparer du mye når det gjelder transaksjonskostnader, noe som selvfølgelig er enormt fordelaktig.

Vil du prøve mulighetene til eToro-programvaren? Da kan du bruke knappen nedenfor å åpne en konto med eToro:

Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/

Hvordan fungerer eToro-programvaren?

eToro-investeringsprogram varen er også veldig brukervennlig. Innenfor programvaren kan du kjøpe en eller flere aksjer etter at du har satt inn penger. Bruk søkefeltet i programvaren for å umiddelbart finne aksjen du vil investere i. Når du har funnet aksjen, trykker du på kjøp. Forsikre deg om at du ikke setter noen giring: ved å la gearingen være tom, sørger du for at du faktisk kjøper aksjen uten å bruke et derivat.

eToro investerings software

God handel programvare for spekulasjoner

Et av våre favorittprogrammer for å spekulere i prisendringer er Plus500s online handelsplattform. Fordelen med Plus500s handelsprogramvare er at du kan starte med en demo. Innen handels simulatoren kan du handle aksjer, råvarer og valutapar under helt reelle markedsforhold og lære hvordan det er å handle profesjonelt helt uten risiko.

Ønsker å du å prøve denne programvaren gratis med en ubegrenset demo? Bruk knappen nedenfor for å åpne en gratis demo:

80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Hvordan fungerer Plus500-programvaren?

Etter at du har opprettet en konto i handels programvaren, kan du starte umiddelbart med en fiktiv startkapital på 500 000 NOK. Innen programvaren er følgende komponenter viktige:

Innenfor programvaren vil du se en liste over verdipapirer til venstre. Du kan selv bestemme hva du vil handle i. Noen mennesker vil handle med CFD-aksjer, mens andre foretrekker å handle med varer eller valutapar. Du kan velge en av alternativene ved å klikke på den i programvaren.

Når du har valgt et verdipapir å trade, kan du bestemme hva du skal gjøre med det. Det er alltid to muligheter: du kan kjøpe eller åpne en short posisjon. Når du kjøper handler du når prisen stiger. Når du shortselger vil du handle med fallende pris.

La oss se på et eksempel i programvaren. I dette eksempelet er det en kraftig økning i aksjen til Bed Bath & Beyond. Du kunne ha utnyttet dette ved å kjøpe CFD-aksjen den dagen. Hvis du hadde åpnet en short posisjon, ville du ha oppnådd et negativt resultat med investeringen din.

Ønsker du en mer detaljert forklaring på Plus500s handelsprogramvare? Klikk her for å gå til Plus500-guiden direkte.

Plus500 investment software

Illustrasjonspriser i Plus500’s programvaren

God investering programvare for kjøp av ETFer

ETF eller børshandlede fond er av interesse for investorer som ønsker å investere en mengde penger med jevne mellomrom uten å gjøre for mye jobb. En ETF kombinerer en samling aksjer i et enkelt investerings produkt: dette lar deg diversifisere investeringene dine med en liten sum penger.

En god nettmegler for kjøp av ETF er DEGIRO. Med DEGIROs program kan du kjøpe og selge fondsandeler uten transaksjonskostnader. Sjekk først om fondet du vil investere i er en del av kjerne valget. Bare fondene fra kjerne valget kan kjøpes uten transaksjonsgebyrer.

Vil du åpne en konto med DEGIRO? Bruk knappen nedenfor for å åpne en konto:

DEGIRO_investment_software

Betalte programvarepakker for gjennomføring av teknisk analyse

I denne delen av artikkelen ser vi på forskjellige programvarepakker som du kan bruke til å utføre tekniske analyser.

Hva er teknisk analyse?

I teknisk analyse bruker du som trader indikatorer for å finne gode muligheter for å kjøpe eller selge en aksje. Det er dusinvis av tekniske indikatorer: du må trene godt for å finne ut hvilke indikatorer du kan utnytte best.

Metastock

Metastock er en veldig kjent og populær aksjeprogram for profesjonelle investorer over hele verden. Du kan bruke programvaren til å gjenkjenne mønstre på aksjemarkedet. Du kan også bruke programvaren til å lage strategiene dine og finne mønstre i grafene. Dessverre er ikke programvaren billig, og man må betale over 4000 Kr for en lisens. Klikk her for å besøke nettstedet.

Metastock software

Omnitrader

Omnitrader er et annet eksempel på en programvarepakke som kan brukes til å analysere aksjekurser. Innenfor programvarepakken kan du gjenkjenne mønstre. Du kan også angi varsler og utføre simuleringer. Dette programmet er også alt annet enn billig: den billigste versjonen koster omtrent 2700 kr og sanntids versjonen koster 7250 kr. Klikk her for å besøke nettstedet.

Omnitrader software

TAI-PAN

Den siste programvarepakken vi anbefaler for teknisk analyse er TAI-PAN. Denne pakken er spesielt designet for tradere som er intenst involvert i børsen og har hastighet som en strategi. Siden 1987 kan du finne alle prisdata for mer enn 200.000 aksjer. Klikk her for å besøke nettstedet. For bruk av TAI-PAN betaler du en månedlig avgift på 500 kr.

TAI Pan software

Annen online programvare for trading som kan hjelpe deg

Det er også forskjellige online handel programmer som kan hjelpe deg med å oppnå bedre investering resultater. Nedenfor diskuterer vi noen interessante alternativer.

Tradingview

Tradingview er en brukervennlig, online plattform som lar deg følge markedene. Innenfor plattformen kan du finne mye informasjon om de forskjellige tekniske indikatorene du kan bruke. Hvis du kan programmere indikatorene dine, kan du også utvikle indikatorene dine. Takket være gratis prøveversjon kan du prøve mulighetene til denne programvarepakken uten risiko. Klikk her for å lese mer om Tradingview.

Tradingview software

Trading Ideas

I investerings verdenen er datamaskiner fremtiden. Programvaren til Trade Ideas er en reaksjon på denne overbevisningen. Plattformens AI undersøker markedene hver dag og indikerer om en teknikk fungerer eller ikke. Ved hjelp av varsler kan du umiddelbart motta en melding når en interessant mulighet oppstår. Programvaren er ganske dyr, du må betale mer enn 10.000 NOK årlig. Men du kan teste programvaren med en gratis prøveversjon, klikk her for mer informasjon.

Trading ideas software

TrendSpider

TrendSpider er en annen interessant programvareplattform som du kan finne gode muligheter med AI. TrendSpider skanner diagrammer på jakt etter interessante oppsett for en handels posisjon. For eksempel kan du raskt finne hode skulder mønstre i et diagram. Programvaren er også god til å tegne trendlinjer og Fibonacci-nivåer. Klikk her for mer informasjon om TrendSpider.

TrendSpider software

Avansert investerings programvare

Hvis du er mer avansert i måten du investerer på, kan du også bruke ulike avanserte programvarer. Med for eksempel MetaTrader kan du utføre komplekse analyser, slik at du kan forutsi neste prisbevegelse. MetaTrader er bare tilgjengelig for de som har en profesjonell aksjemegler, men om du er i denne målgruppen så er det bare å ta kontakt med din aksjemegler.

MetaTrader software

Investerings Programvare – hva er den beste programvaren?

Hvordan vet du at investerings programvaren du bruker er den beste? Når du velger en programvare for å investere med, bør du i det minste ta hensyn til følgende aspekter:

  • Kostnader: er det billig å investere i programvaren?
  • Alternativer: kan du investere i alle kjente aksjer hos megleren?
  • Brukervennlighet: kan du enkelt finne veien i programmet?
  • Analyser: kan du utføre analyser i programvaren?
  • Hastighet: blir ordene dine utført raskt og profesjonelt?

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar