Hvordan kan du kjøpe Square-aksjer?

Square er en betalingsapplikasjon som blir stadig mer populær: Noen eksperter tror til og med at selskapet vil erstatte PayPal i fremtiden. En investering i Square ved å kjøpe aksjene kan derfor fungere godt. I denne artikkelen kan du lese hvordan og hvor du best kan kjøpe Square-aksjer. Du kan også finne gjeldende aksjekurs for Square-aksjer på denne siden.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Square aksjer?

Er du sikker på at Square kommer til å slå PayPal? Da kan en langsiktig investering i Square være verdt å vurdere! Uansett innoverer selskapet fortsatt jevnlig. For eksempel er det nå mulig å låne opptil $200. Disse lånene må betales tilbake innen fire uker og brukere betaler renter på dem. På den måten kan Square bygge en fin, ekstra inntektskilde.

Det ser ut til at Square ønsker å tilby flere og flere finansielle tjenester gjennom applikasjonen. Brukere kan nå også kjøpe og selge bitcoins, og det er mulig å investere i aksjer. Klarer Square å holde på sine brukere, kan dette sikkert være positivt for den fremtidige kursutviklingen på aksjen.

Prisen har imidlertid ikke bare steget: Investorer er for eksempel bekymret for konkurrentene. Når brukere bytter til en konkurrents betalingstjeneste, kan selskapet få problemer. Ved å aktivt spekulere på Squares aksjekurs kan du dra nytte av denne typen utvikling.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Square aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Square aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Square-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Square akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Square? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Square har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Square:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Square.

Analyse av Square:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Square-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Square-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Square for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Square gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Square vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Square, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Om Square, selskapet

Square, Inc., et San Francisco, California-basert amerikansk selskap, er et selskap for finanstjenester, selgertjenester og mobilbetalinger. Selskapet, som hovedsakelig leverer tjenester til små bedrifter, markedsfører betalingsprodukter for maskinvare og programvare.

Den første appen og tjenesten til dette betalingsselskapet dukket opp på markedet i 2010. Square lar deg motta pin- eller kredittkortbetalinger via nettbrettet eller telefonen. Selskapets små kortlesere kan settes inn i nettbrett og smarttelefoner.

I tillegg lager selskapet en app som lar bedrifter akseptere betalinger. Selskapet, som opererte i Canada i 2014 i USA og Japan, ga 30 millioner dollar i betalingstrafikk det året. Senere ble selskapet også aktivt i Europa.

Buy Square shares

Historien til selskapet

Grunnleggerne av selskapet, grunnlagt i 2009, er Jack Dorsey og Jim Kelvey. I 2009 ønsket Jim Kelvey å selge glasskraner og armaturer for en sum av 2000 dollar. Fordi han ikke kunne akseptere kredittkort som betalingsmiddel, gikk ikke salget igjennom.

Den begivenheten inspirerte ham til å starte selskapet sammen med vennen Jack Dorsey. Vennen hans Jack Dorsey var en av grunnleggerne av Twitter. Selskapet Square startet på et lite kontor i byen Saint Louis i delstaten Missouri. På grunn av selskapets firesidige kortlesere, heter selskapet Square.

Square blir offentlig

Selskapet ble børsnotert i 2015. Den gang tapsbringende Square ble notert på New York Stock Exchange (NYSE). Ved første notering var verdien på aksjen 9 dollar. Det var lavere enn intervallet på 11 til 13 euro som selskapet hadde forventet. I 2020 har Squares aksjekurs steget kraftig. Aksjen er åpenbart ikke påvirket av den økonomiske krisen.

Betalingsselskapet Square kjøper bitcoins

I oktober 2020 gjennomførte betalingsselskapet Square en bemerkelsesverdig transaksjon. Selskapet kjøpte 4 079 bitcoins med en total verdi på 50 millioner dollar. Selskapet gjør det fordi, ifølge selskapet, kryptovalutaer er et kraftig økonomisk verktøy. I tillegg mener selskapet at ved å kjøpe disse bitcoinene, tilbys en mulighet til verden til å delta i et globalt pengebetalingssystem. Å gi denne muligheten passer med formålet med dette betalingsselskapet. Jack Dorsey, en av Squares grunnleggere og administrerende direktør, tror bitcoin til slutt vil bli den eneste valutaen i verden.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar