Hvordan kan du kjøpe Verizon Communications-aksjer?

Verizon er en leverandør som reagerer godt på den nye 5G-teknologien. Hvis Verizon lykkes med å tiltrekke nye kunder til å kjøpe den dyrere, ubegrensede datapakken, kan dette være en god grunn til å kjøpe Verizon Communications-aksjer. Men hva er det beste stedet å investere i Verizon, og hva er den nåværende aksjekursen til Verizon?

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Verizon aksjer?

Det kan være attraktivt å kjøpe Verizon Communications-aksjer: spesielt nå som selskapet reagerer på 5G-hypen. Problemet er at så langt opplever kun 1 % av kundene høyere hastigheter: Dette er fordi dekningen i Amerika fortsatt er begrenset. Når dette blir bedre, kan flere amerikanere overtales til å ta en dyrere dataplan, noe som er bra for Verizon Communications sin lønnsomhet.

Hvis du er trygg på at selskapet kan fortsette å vokse, kan det være smart å kjøpe Verizon-aksjer. Dette gjøres best med en megler som tar lave transaksjonskostnader. Slik unngår du å miste en stor del av avkastningen til høye kostnader.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Verizon aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Verizon aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Verizon-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Verizon akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Verizon? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Verizon har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Verizon:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Verizon.

Analyse av Verizon:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Verizon-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Verizon-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Verizon for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Verizon gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Verizon vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Verizon, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Om selskapet Verizon Communications

Selskapet Verizon Communications Inc. er en telekommunikasjonsoperatør. Dette selskapet leverer internett-tjenester, trådløse tjenester og fasttelefon- og datatjenester. Selskapet driver også store kommunikasjonsnettverk. Disse kommunikasjonsnettverkene brukes av myndighetene og også til telefonlinjer for bedrifter.

Det trådløse nettverket, som står for 75 % av Verizons omsetning, er den desidert viktigste delen av dette selskapet. Selskapet, som først og fremst er fokusert på USA, genererer nesten hele sin omsetning i USA.

Verizon Communications, et av de største amerikanske telekomselskapene, har et firmanavn som er en kombinasjon av ordene «veritas» (sikkerhet og pålitelighet) og «horizon» (en fremtidsrettet visjon). Selskapet har hovedkontor i New York.

Kjøpe Verizon Communications-aksjer

Forretningsenhetene i selskapet

Verizon Communications består av to forretningsenheter:

  • Den trådløse delen tilbyr alle trådløse aktiviteter. Denne delen av selskapet, som står for 75 % av omsetningen, er den mest lønnsomme delen av selskapet. Antall abonnenter for mobilkommunikasjon øker hvert år.
  • Wireline-komponenten tilbyr blant annet den faste telefonforbindelsen. Antall abonnenter med fast telefonforbindelse går ned hvert år. Denne forretningsenheten tilbyr også TV og internett via kabel. For store brukere av data leveres fiberoptisk kabeltilkobling.

Selskapets historie

I 1997 fusjonerer Bell Atlantic med Nynex, som også er et Bell-selskap. I 2000 kjøper Bell Atlantic GTE og oppretter selskapet Verizon Communications.

MCI, tidligere det amerikanske telekomselskapet Worldcom, ble kjøpt opp av Verizon Communications i 2005. Verizon, som var spesielt interessert i MCIs bedriftskunder, betalte 6,7 milliarder dollar for å kjøpe dette selskapet.

Vodafones eierandel på 45 % i Verizon Wireless ble kjøpt opp av Verizon i 2014. Det var en transaksjon verdt 130 milliarder USD.

Verizon kjøpte internettselskapet AOL i 2015. I 2016 annonserte selskapet et oppkjøp på 4,8 milliarder dollar av internettselskapet Yahoo. Etter sammenslåingen av de to internettselskapene forventer Verizon å begynne å tjene mer på annonsesalg.

Som du kan se, gjør Verizon ulike oppkjøp: det er lurt å følge nøye med på denne typen oppkjøp. Et oppkjøp kan være en god grunn til å kjøpe Verizon-aksjer når det tilfører verdi til selskapet. Når dette ikke er tilfelle, må du være forsiktig når du investerer i Verizon.

Millioner av bøter for manglende beskyttelse av kundedata

I februar 2020 kunngjorde Federal Communications Commission (FCC), den amerikanske telekomvakthunden, at internettselskaper ville bli bøtelagt på totalt 200 millioner USD. Boten ble ilagt fordi de amerikanske internettselskapene ikke hadde klart å beskytte kundenes plasseringsdata.

Ifølge regulatoren hadde ikke internettselskapene gjort nok for å ivareta privatlivet til kundene sine. I tillegg hadde ikke Internett-leverandører gjort nok for å hindre uautorisert tilgang til kundenes data. Verizon ble derfor bøtelagt med USD 48 millioner.

Bøter av denne typen er dårlig for en bedrifts omdømme. Det kan derfor være en god grunn til å vente før du kjøper Verizon-aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar