Hvordan investere i Nano?

Kryptomarkedet tiltrekker for tiden mange nye investorer, som alle ønsker å få en del av den enorme avkastningen som kan oppnås her. Et av prosjektene som har sett mye vekst er Nano. Hvis du tenker på å legge til Nano i porteføljen din, men ikke er sikker på hva slags mynt det er, ikke bekymre deg. I denne artikkelen vil vi vise deg alt du trenger å vite om å investere i Nano!

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Nano?

Nano kan være en lovende investering. Mynten løser noen av bitcoin kjente problemer: transaksjoner utføres raskere og billigere, og systemet er også skalerbart. Hvis Nano klarer å fange en større del av markedet i fremtiden, kan det være smart å kjøpe Nano.

Du kan trade i Nano på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Nano ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Nano.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Nano
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Nano for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Nano på kontoen din!

Hva er Nano? – målet for prosjektet

Det første du bør vurdere er Nano-funksjonen. Nano (NANO) kan beskrives som en digital valuta designet for å muliggjøre raske transaksjoner uten kostnad. Prosjektet lover å tilby en høy grad av skalerbarhet, i motsetning til for eksempel Bitcoin. Prosjektet var opprinnelig kjent som RaiBlocks (XRB). De har siden omdøpt kryptovalutaen til Nano for å gjøre den mer tilgjengelig for investorer.

Teamet på Nano prøver å gjøre målene mulige ved å kombinere en spesiell blokkjede med en unik graf teknologi. Denne teknologien tildeler hver konto sin egen blokkjede. Som et resultat har Nano ganske mange følgere som tror at det å investere i Nano er det beste valget for øyeblikket.

Hvordan Nano ble skapt – original visjon

Nano ble opprinnelig funnet opp av Colin LeMahieu. Dette er en kjent programvareingeniør som har jobbet i kjente selskaper som Dell og AMD. Han grunnla RaiBlocks i 2014, lanserte mynten i 2015 og har vært med teamet i alle år. I selskapets whitepaper fokuserte han på å fikse tre store problemer som Bitcoin møtte:

● Dårlig skalerbarhet og svært høye transaksjonskostnader

● Høy latens med en gjennomsnittlig bekreftelses tid på 164 minutter

● Liten effektivitet og lavt fokus på bærekraft

Dette whitepaperet viste seg å være veldig populært. Dette er en av grunnene til at mange begynte å investere i Nano, med håp om at det ville oppleve mye vekst. I skrivende stund er LeMahieu fremdeles hovedutvikler av Nano. Han er spesielt fokusert på utviklingen av myntens kjerne protokoll. Selvfølgelig har også teamet bak han vokst seg mye større med årene.

investering i NANO

Hvordan Nano blokkjeden fungerer

Nano kombinerer flere elementer av blokkjeden med en DAG, eller rettet asyklisk graf, algoritme. Under denne strukturen har hver Nano-konto sin egen blokkjede som lagrer transaksjoner- og saldo historikken. Dette kalles også en konto kjede. Bare kontoeieren har full kontroll over denne. Hver konto kjede kan oppdateres asynkront fra resten av Nano-nettverket. Dette høye nivået av kontroll finnes ikke i andre prosjekter.

Når en kontoeier sender et antall Nano-tokens, legges en «sendeblokk» til konto kjeden. Balansen deres blir deretter oppdatert. Mottaker kontoen legger deretter til en «mottaks blokk» i kontosiden for å oppdatere saldoen. Som et resultat inneholder den siste blokken i en hvilken som helst kjede den nåværende saldoen på den kontoen. Dette sikrer at Nano-systemet snart kan oppnå høyere behandling hastigheter enn mange andre digitale valutaer. Dette har bidratt til den økende populariteten til Nano den siste tiden.

Risiko for å investere i Nano

Det er noen risikoer involvert i å investere i Nano. Imidlertid er den største risikoen investorer bør ta hensyn til er at Nano muligens til slutt ikke oppfyller alle målene. Nå som teamet gjør store fremskritt, er sjansen for at dette skjer liten, men du vet ikke hva fremtiden vil bringe. Det er også mulig at et annet prosjekt vil vise seg å bli bedre. Det er viktig å huske at investering i Nano alltid vil medføre risiko. Dette gjelder også alle andre kryptovaluta, ikke bare Nano. Tross alt er kryptomarkedet veldig ustabilt.

Ved å investere aktivt i utviklingen i aksjekursen i Nano, kan du perfekt forutse de siste markedsforholdene.

Hva er fordelene med å investere i Nano?

Det er mange fordeler med å investere i Nano. En stor fordel med Nano-krypto valutaen, er raske transaksjoner. Fordi mynten bruker Directed Acyclic Graph(DAG) -teknikken, reduserer ikke andre kontoer behandlingen av transaksjoner i en løs kjede.

De (nesten) gratis transaksjonene er også en god grunn til å kjøpe Nano. Dette skyldes igjen måten transaksjonene behandles i Nano-kryptovalutaen: bare en avsender og en mottaker kreves, noe som betyr at kostnadene beløper seg til $ 0,000035 per transaksjon.

Mynten skal også være tilstrekkelig skalerbar: 7000 transaksjoner per sekund burde ikke være et problem ifølge skaperne. Fordi mynten løser problemer med bitcoin, kan det være en god erstatning. Har du tro på fremtiden til Nano? Da kan det være lurt å kjøpe Nano-kryptovalutaen.

Oppbevar Nano i en spesiell lommebok

Det er mulig at du etter å ha lest ovenfor vil investere i Nano selv. Hvis du kjøpte myntene på en av de mange børsene som finnes online, er det ikke en dårlig idé å overføre myntene dine til en lommebok. I motsetning til utvekslingen eier du virkelig NEM-tokens i en lommebok. Dette sikrer at du er mindre sannsynlig å bli hacket, noe du åpenbart ikke vil ha.

Det er forskjellige typer lommebøker å velge mellom. Det beste er å velge en hardware lommebok som en Ledger. Disse lommebøkene er de tryggeste siden de aldri er koblet til internett. Det er sant at disse lommebøkene kan koste ganske mye penger. Hvis du ikke kjøpte så mye Nano, men du vil sikre myntene dine, kan du alltid velge en spesiell programvare lommebok. Dette er en lommebok som du enkelt kan installere på datamaskinen din.

Konklusjon: bør du investere i Nano?

Vi ser at samfunnet rundt valutaen har tro på at Nano kan ha en god fremtid. Dette kan bety at det er en god ide å investere i Nano. Imidlertid er det også kritikere som tror at Nano ikke vil være i stand til å innfri sine løfter. Så er det lurt å kjøpe Nano? Det er et personlig valg å du må ta. Det avhenger helt av om du tror at Nano vil oppnå målene sine og vekstrate eller ikke. Uansett vil informasjonen i denne artikkelen hjelpe deg med å ta en bedre posisjon rundt valutaen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar